Çözüldü Hepsiburada Kullanılmış, Bozuk Harddisk Yolladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Öncelikle bir şey söylemek istiyorum.

@Hepsiburada isimli resmi üyelik etiketlense bile keyfi isterse destek veriyor veya yönlendirme yapıyor. Resmi bir hesabı kullanan kişi veya kişiler keyfine göre iş yapacaksa burada bu hesap kapatılmalı.

Konu ile alakalı olarak o ürünün kullanıldığı çok belli oluyor. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama görsel üzerinde metalde pas sararması başlamış bile. İkinci el bir ürün olduğu belli satıcının dükkanında bekleyen.

Bu tür şeyleri çok görmeye başlasak da Hepsiburada.com üzerinden satış yapmaya devam edebileceğimizi düşünüyorum satıcı olarak seçerek.
Ancak Hepsiburada.com bu tür satıcıları bünyesine alıp satış açıyorsa bir dur demek gerekiyor.
Böylesi durumlarda hiç zaman kaybetmeden tüketici hakem heyetine ile şikayet açmak gerektiğini düşünüyorum. Para iadesi veya değişim yapsa dahi bu ürünün bilerek gönderildiği çok belli bence. Bu sebeple dolandırıcılık adı altında işlem açılacaktır.

Benim merak ettiğim durumlar var. Hepsiburada.com bu satıcılar ile ne kadar iletişim halinde ve destekçisi. Bu satıcıları neye göre kime göre kabul ediyor bünyesine. Daha ötesi ise bu satıcılara karşı bu durumlarda ne gibi işlem açıyor veya uyguluyor çok merak ediyorum.
Yaklaşık 2 aydır alışveriş yapan kişiler çok mağdur olmaya başladı.

Malın kullanılmış - bozuk olduğu kabak gibi meydanda. Kaldı ki fiziksel unsurlara gram kafayı takan bir insan değilim. Ürün çalıştığı - testlerden geçtiği sürece isterse üzerinde atom bombası patlamış olsun umursamam :) Sadece resim - videolarımızı saklayacağım ucuz bir disk arıyorum hepsi bu :)

1. Hepsiburada kötü mal satmaz diye savunuyorduk
  2. Satsa bile iadesini yapar demeye başladık
  3. Ama artık ne sattığı malı ne de iade politikasını savunamıyoruz.
Gittigidiyor.com'dan farkı kalmayacak yakın zamanda.

1 ay önce ben de harddisk aldım hepsiburada'dan ve ambalajı yoktu, nihayetinde de bozuk çıktı. Aldığım parçalardan biri de RAM'di ama onda da sıkıntı var galiba, bilgisayarda takılmalar oluyor sürekli. Bilgisayarcı arkadaş RAM'dan kaynaklı diyor ama geldiği günden beri böyle. Demek ki bozuk göndermişler :) hepsiburadadan bir daha bir eşya alırsam iki olsun :)

Aynı şekilde bende Hepsiburada'dan aldığım Samsung yazısı olmayan S7'den muzdaribim. İade etmek istediğimde ise ''omboloj'' dediler.
Allah aşkına şu ombolojo bakın, bir tane hava yok içerisinde. Hiçbiri patlatılmamış ama hiçbirinde gram hava yok. Derdini anlatsan "Sen patlattın, müşteriler zevk alıyor patlatmaktan" derler :D

7b2fb387-455e-4f94-824b-12491ebdb665 (1).jpg

Bu arada yakın zamanda bende HDD alacaktım Hepsiburada' dan kararsız kaldım şimdi.:rolleyes:
Elimde çok güzel bir HDD var, omobolojo koyup gönderebilirim sana. Ama ombolojo açarsan iade kabul etmem :D Ombolojo açmadan kullanman gerekiyor.

Sadece müşteri kaybeder. Hepsiburada'nın sosyal medya hesaplarını kontrol etmekten aciz. Bende HDD arıyordum. Yapacak birşey yok. Direk şubeden alırız. Yada N11.

AliExpress bunlardan daha güvenilir!

Bunlar satıcı değil dolandırıcı ya, müneccim miyiz biz ? Açmadan nasıl bozuk olup olmadığını anlamamızı bekliyorlar bu neyin kafası ya ? Ayrıca telefon faciasına rağmen hadi mağzanın suçu deyip onca arkadaşıma al bir şey olmaz dedim. Artık anladık ki dememek gerekiyormuş.

WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata HDD ürünümü bende gönderebilirim. Güncel fiyatı üzerinden. :) :) :)
Satış sonrası aramayın beni sesli çalışıyor diye. :)
Bilgilendirme yapalım artı olarak. :)
WD HDD almak isteyenler ses istemiyorsa seagate ürünlerinden birini seçebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı