Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 421 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #1 Arkadaşım bana bir link atmıştı linke girdiğimde Hepsiburada gözüküyordu ancak link adı Hepsiburada olarak gözükmüyor.
Arkadaşım bana bir link atmıştı linke girdiğimde Hepsiburada gözüküyordu ancak link adı Hepsiburada olarak gözükmüyor.
Çözüm Mustafa.Kaan 29 Eylül 2025 Anladım hocam, sebebi sizin siteden arkadaşınızın uygulamadan link paylaşması. Ortada bir sorun yok merak etmeyin.
Anladım hocam, sebebi sizin siteden arkadaşınızın uygulamadan link paylaşması. Ortada bir sorun yok merak etmeyin.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.431 Makaleler 2 Çözümler 1.573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #2 Hb zaten Hepsiburada'nın kısaltması. Mobil uygulama üstünden linki paylaşınca "App" olduğu için bu şekilde görünüyor. Sorun nedir? Artı 0 Eksi
Hb zaten Hepsiburada'nın kısaltması. Mobil uygulama üstünden linki paylaşınca "App" olduğu için bu şekilde görünüyor. Sorun nedir?
KS KS Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 421 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: HB zaten Hepsiburada'nın kısaltması. Mobil uygulama üstünden linki paylaşınca "App" olduğu için bu şekilde görünüyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam korktum çünkü ben link attığımda uzun bir adres ve linkin içeriği yazıyor ancak o attığında böyle yazdı o yüzden korktum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: HB zaten Hepsiburada'nın kısaltması. Mobil uygulama üstünden linki paylaşınca "App" olduğu için bu şekilde görünüyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam korktum çünkü ben link attığımda uzun bir adres ve linkin içeriği yazıyor ancak o attığında böyle yazdı o yüzden korktum.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.431 Makaleler 2 Çözümler 1.573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #4 Anladım hocam, sebebi sizin siteden arkadaşınızın uygulamadan link paylaşması. Ortada bir sorun yok merak etmeyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Anladım hocam, sebebi sizin siteden arkadaşınızın uygulamadan link paylaşması. Ortada bir sorun yok merak etmeyin.
KS KS Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 421 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Anladım hocam, sebebi sizin siteden arkadaşınızın uygulamadan link paylaşması. Ortada bir sorun yok merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Anladım hocam, sebebi sizin siteden arkadaşınızın uygulamadan link paylaşması. Ortada bir sorun yok merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.