A Aysecik Femtopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 25 6 Ağustos 2020 #1 Ben internete çok güvenemiyorum. Hepsiburada sitesinden hangi satıcılar güvenli? Bir sıkıntı olur mu?
Ben internete çok güvenemiyorum. Hepsiburada sitesinden hangi satıcılar güvenli? Bir sıkıntı olur mu?
Nejat İşler Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 502 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #2 güvenlidir.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Ağustos 2020 #3 Aysecik dedi: Ben internete çok güvenemiyorum. Hepsiburada sitesinden hangi satıcılar güvenli? Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Toplu PC alacaksan alma. Full Turbox ve Izoly var. Teknobiyotikse de sitelerinde daha ucuz.
Aysecik dedi: Ben internete çok güvenemiyorum. Hepsiburada sitesinden hangi satıcılar güvenli? Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Toplu PC alacaksan alma. Full Turbox ve Izoly var. Teknobiyotikse de sitelerinde daha ucuz.
Metin Taskin Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 6 Ağustos 2020 #4 Sıkıntı olacağını sanmıyorum, 18.000TL'lik jeneratör sipariş etmiştik biraz zor da olsa gelmişti.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #5 Aysecik dedi: Ben internete çok güvenemiyorum. Hepsiburada sitesinden hangi satıcılar güvenli? Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben ordan aldım. Bir sorun da yaşamadım.
Aysecik dedi: Ben internete çok güvenemiyorum. Hepsiburada sitesinden hangi satıcılar güvenli? Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben ordan aldım. Bir sorun da yaşamadım.
Metin Taskin Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 6 Ağustos 2020 #6 Gittigidiyor dışındaki sitelere güvenebilirsiniz. Malum eBay uzantısı.
İsimyok08 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.295 Çözümler 2 Yer İsimsiz Şehir 6 Ağustos 2020 #7 Metin Taskin dedi: Gittigidiyor dışındaki sitelere güvenebilirsiniz. Malum eBay uzantısı. Genişletmek için tıkla... Neden ? Araba ile ilgili bi takım şeyleri bazen oradan alıyoruz. Ve sıkıntısız geliyor.
Metin Taskin dedi: Gittigidiyor dışındaki sitelere güvenebilirsiniz. Malum eBay uzantısı. Genişletmek için tıkla... Neden ? Araba ile ilgili bi takım şeyleri bazen oradan alıyoruz. Ve sıkıntısız geliyor.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 6 Ağustos 2020 #8 Aysecik dedi: Ben internete çok güvenemiyorum. Hepsiburada sitesinden hangi satıcılar güvenli? Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben tüm parçalarımı ordan alıyorum. Güvenilir.
Aysecik dedi: Ben internete çok güvenemiyorum. Hepsiburada sitesinden hangi satıcılar güvenli? Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben tüm parçalarımı ordan alıyorum. Güvenilir.
Metin Taskin Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 6 Ağustos 2020 #9 İsimyok08 dedi: Neden? Araba ile ilgili bir takım şeyleri bazen oradan alıyoruz. Ve sıkıntısız geliyor. Genişletmek için tıkla... Satıcıya göre değişiyor maalesef. Telefon yerine lamba gönderdiler. Sonra satıcı bulunamadı banka hesap kaydı yok oldu ohoo çok uzun yazılmaz bile.
İsimyok08 dedi: Neden? Araba ile ilgili bir takım şeyleri bazen oradan alıyoruz. Ve sıkıntısız geliyor. Genişletmek için tıkla... Satıcıya göre değişiyor maalesef. Telefon yerine lamba gönderdiler. Sonra satıcı bulunamadı banka hesap kaydı yok oldu ohoo çok uzun yazılmaz bile.
Divine Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 357 6 Ağustos 2020 #10 Eğer bilgisayar toplama konusunda bilgin yoksa bütçeni söylersen en iyisi ayarlanabilir.