- Makaleler
- 3
Bilgisayar parçaları satıcılar dolayısıyla sıkıntılı gelebiliyor.Neden ? Araba ile ilgili bi takım şeyleri bazen oradan alıyoruz. Ve sıkıntısız geliyor.
Bilgisayar parçaları satıcılar dolayısıyla sıkıntılı gelebiliyor.Neden ? Araba ile ilgili bi takım şeyleri bazen oradan alıyoruz. Ve sıkıntısız geliyor.
Hepsiburada'da parçalar Teknobiyotik'e göre daha ucuz.Toplu PC alacaksan alma. Full Turbox ve Izoly var. Teknobiyotikse de sitelerinde daha ucuz.
Hepsiburada'da parçalar Teknobiyotik'e göre daha ucuz.
Toplu PC alacaksan alma. Full Turbox ve Izoly var. Teknobiyotikse de sitelerinde daha ucuz.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum, 18.000TL'lik jeneratör sipariş etmiştik biraz zor da olsa gelmişti.
Ben ordan aldım. Bir sorun da yaşamadım.
Gittigidiyor dışındaki sitelere güvenebilirsiniz. Malum eBay uzantısı.
Neden ? Araba ile ilgili bi takım şeyleri bazen oradan alıyoruz. Ve sıkıntısız geliyor.
Ben tüm parçalarımı ordan alıyorum. Güvenilir.
Satıcıya göre değişiyor maalesef. Telefon yerine lamba gönderdiler. Sonra satıcı bulunamadı banka hesap kaydı yok oldu ohoo çok uzun yazılmaz bile.![]()
Eğer bilgisayar toplama konusunda bilgin yoksa bütçeni söylersen en iyisi ayarlanabilir.
Bilgisayar parçaları satıcılar dolayısıyla sıkıntılı gelebiliyor.
Her sitede sıkıntılar çıkar. Ben çoğu sitede alışveriş yaptım hepsinde ayrı ayrı sıkıntılar yaşadım. Ama siparişlerimin %90'ını Hepsiburada üzerinden yapıyorum. Geçen sene dizüstü bilgisayar satın almıştım. Satıcısı Hepsiburada idi. Sıkıntısız elime ulaştı. Satıcısı Hepsiburada olmadıktan sonra hangi siteden alışveriş yaptığınızın pek önemi yok. Şikayetvar sitesine girerseniz firmaların ne kadar ilgili olduğunu görebilirsiniz.
Hepsiburada'da parçalar Teknobiyotik'e göre daha ucuz.
Direk toplama kasalar bir tık daha ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.