HBO Max üyeliği için Hepsiburada üyeliği almak istiyorum ama geri iptali kesin oluyor mu? Bazıları iptal ettiğim halde karttan para çekiyor diyor. Ben şimdi üye olsam üyelik olan kartı silebilir miyim? İptal nasıl olur?
Alınır.
HBO Max üyeliği için Hepsiburada üyeliği almak istiyorum ama geri iptali kesin oluyor mu? Bazıları iptal ettiğim halde karttan para çekiyor diyor. Ben şimdi üye olsam üyelik olan kartı silebilir miyim? İptal nasıl olur?
Kendim tavsiye ediyorum aldığım en iyi ikinci premium, iptal kısmıda kolay. (Birinci sırada tabii ki trendyol var)HBO Max üyeliği için Hepsiburada üyeliği almak istiyorum ama geri iptali kesin oluyor mu? Bazıları iptal ettiğim halde karttan para çekiyor diyor. Ben şimdi üye olsam üyelik olan kartı silebilir miyim? İptal nasıl olur?
İptal edebilirsiniz hocam premium bölümüne gidip en altta premium iptal gibi bir şey yazıyor oradan yapabilirsiniz.
Alınır.
Let's go adamım.Sonra kartı silebilir miyim?
Aldım teşekkürler The Last of Us izliyorum
Kendim tavsiye ediyorum aldığım en iyi ikinci premium, iptal kısmıda kolay. (Birinci sırada tabii ki Trendyol var)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.