Hepsiburada Premium'u iptal etme

MK SCORPION

Decapat
Yer
T.C.
Arkadaşlar yanlışlıkla premium alıp kargo verdim. Sonradan haberim olup iptal ettim. Acaba yaptığım alışverişin kargo ücretini ödeyecek miyim? Bana sıkıntı çıkarır mı? Bir de Hepsiburada premium ücretini verecek miyim? Hesabı silme talebinde bulundum. 19 gün içerisinde iptal edilecekmiş. @rashnikko @Meriç Çeliktekin @alicsndemir

Son düzenleme:
Hayır. Alıp sipariş verdiyseniz sorun çıkmaz. İptal ettiğiniz için üyeliğiniz bitene kadar Premium sayılırsınız. Üyeliğiniz bitince Premium üyesi olmazsınız. Şu an sipariş verseniz bile kargo ödemezsiniz.

Peki üyelik ücretini alacaklar mı? @Learnof

Şu an aktif olan üyeliğinizin ücretini çoktan ödediniz. Bir sonraki yenileme tarihine kadar premiumlusunuz. Aboneliği kapattığınızda o tarihe kadar premium devam eder ve yenileme günü premium üyeliğiniz iptal olur.

Şimdi baktım 49 TL olan kargo ücreti 48.90 TL olarak kesilmiş. Ben 1 TL karşılığında premiuma geçtim. Peki premium aylık ücret kaç TL?

Premium menüsünde fiyatlar ve sorduğunuz tüm detaylar mevcut.

1734641500587.png

Şımdi aylık premium ücreti ödendi mi? Hesabı silme işlemi yaptım 19 gün sonra silinecek. Ücret ödenmiş yani. İlk defa başıma geldiği için soruyorum. Kusuruma bakmayın lütfen. Bu arada her şey için teşekkürler. @atar1993 @Learnof
O zaman 11 gün önce premiuma abone olmuşsunuz, iptal talebinde bulunduğunuz için 19 gün sonra üyeliğiniz yenilenmeyecek. Yani şuan premium abonesiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı