Üniversite açık öğretim sınavları zor mu?

Çalışmayana her şey zor, çalışmazsanız tabii ki zor. Açık üniversitede geçme notu daha düşük oluyor ve soruları da ona göre hazırlanıyor elbette.

Anadolu AÖF bilgisayar programcılığı mezunuyum. Çıkmış soruları ve özetleri okuyarak mezun oldum. Yani çok kolay olduğunu söyleyebilirim.
Selamın aleyküm üstad bende şuan Anadolu da önlisans bilgisayar programcılığı okuyorum da cumartesi ilk sınavlara girecem. Şimdi çıkmış sorulardan iki yıl veya daha fazla sordukları aynı soruları ezberleyip ara sınav test sorularını ezberliyorum. Mesela her yıl transistörler hakkında yanlış bilgiyi sormuşlar cevabı maliyeti ve fiyatları artırır diye bir soru belki biliyorsundur. Bu şekilde yaparsam geçebilir miyim?

Selamünaleyküm üstat bende şu an Anadolu da ön lisans bilgisayar programcılığı okuyorum da cumartesi ilk sınavlara gireceğim. Şimdi çıkmış sorulardan iki yıl veya daha fazla sordukları aynı soruları ezberleyip ara sınav test sorularını ezberliyorum. Mesela her yıl transistörler hakkında yanlış bilgiyi sormuşlar cevabı maliyeti ve fiyatları artırır diye bir soru belki biliyorsundur. Bu şekilde yaparsam geçebilir miyim?

Hocam ben sistemde olan tüm sınavları çıkarıp oradan soru yakalamaya çalışıyordum. 3-5 tane aynı soru geliyor zaten. Bir de özetleri okuyordum, tüm çalışmam buydu. 2.7 ortalamayla mezun oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı