H hidensa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #31 Ben Hepsiburada Kullanılmış Laptop Gönderdi bu olaydan sonra HepsiBuradanın artık yanından geçmem. Zaten param bankaya tam yatsın hesabımı sildireceğim .
Ben Hepsiburada Kullanılmış Laptop Gönderdi bu olaydan sonra HepsiBuradanın artık yanından geçmem. Zaten param bankaya tam yatsın hesabımı sildireceğim .
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #32 feneresevdalı dedi: Olay tüketici haklarını aşıyor. Müşteriyi yanıltmaya yönelik tavırdan dava açabilir miyim? Tazminat vb. Genişletmek için tıkla... Hocam açılabilir mi bilmiyorum ama açabiliyorsanız açın. Para alırsanız felan kendiniz bir alışveriş sitesi kurup tamamen tüketici bazlı çalışın da biz de rahatlayalım siz de sevap işlemiş olun
feneresevdalı dedi: Olay tüketici haklarını aşıyor. Müşteriyi yanıltmaya yönelik tavırdan dava açabilir miyim? Tazminat vb. Genişletmek için tıkla... Hocam açılabilir mi bilmiyorum ama açabiliyorsanız açın. Para alırsanız felan kendiniz bir alışveriş sitesi kurup tamamen tüketici bazlı çalışın da biz de rahatlayalım siz de sevap işlemiş olun