Hepsiburada RSA-Teknoloji dolandırıcı mı?

518385

Hectopat
Siparişini bugün verdiğim kasa bu. Ve birkaç saat sonra ikinci telefon numaramı 0212 ile başlayan bir numara arıyor ve siparişiniz teslim edilemedi diye söyleyip kapatıyor. Tekrar aradığımda ise bana bir sıra veriyor ve beklememe rağmen bağlanmıyor. Sizce tesadüf mü yoksa RSA-TEKNOLOJİ adındaki mağaza dolandırıcı mı? Sizce iptal edeyim mi siparişi? Ve başka bir ürün gelir ise ne yapmam gerekiyor beni bilgilendirir iseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20211106_190547.jpg
    IMG_20211106_190547.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 118
Daha kargoya bile verilmemiş. Başka bir şeydir o.

RSA-Teknoloji'den alışverişim olmuştu, herhangi bir sorun yaşamamıştım. Dolandırıcı olacağını sanmıyorum, iyi bir satıcı en azından alanlara göre konuşuyorum. Ayrıca siparişi daha bugün vermişsiniz, telaş etmeyin.

Konudan bağımsız olarak o kasanın hava akışı iyi değil. Keşke bütçe belirtip konu açsaydınız.

Önerdikleri kasaların fiyatları çok yüksekti ve diğerleri ise onun kadar güzel gözükmüyordu. Odada bir tane de klima ve içerisi serin olduğu için biraz risk alarak aldım ama yorumlarda memnun olduklarını belirtiyorlar.

Geçen hafta bana da öyle bir arama geldi işin garip tarafı ne kargom vardı ne de kargoyla en ufak bir ilgim "siparişiniz teslim edilemedi sizi müşteri hizmetlerine bağlıyorum." dedikten sonra yüzüme kapandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı