Hepsiburada servis belgesi ile iade işlemi nasıl yapılır?

ErxQQ

Kilopat
Daha fazla  
Site üzerinden bakıyorum, bir türlü bulamadım. Hepsiburada'da çok önceden aldığım bir üründe sıkıntı vardı ve ürünü teknik servise yolladım. Ellerinde olmadığı için değişim/muadil yapamayacaklarını, iade belgesi verdiler. Ama Hepsiburada sitesi üzerinde hiçbir yerde bu belgeyi nasıl yükleyeceğim yazmıyor. Her şeyi denedim. Tek çözüm müşteri hizmetlerinden konu açmalarını sağlamak veya arayıp söylemek. Benzer şeyleri yaşayan elbette vardır. İade belgesi ile Hepsiburada'da nereden başvuru yapıyoruz iade işlemleri için?

Merhaba hocam, daha önce servis raporu ile klavye değişimi yapmıştım. Sipariş ettiğiniz üründe arıza var seçeneği çıkıyorsa o şekilde belge gönderimi yapıyorsunuz.

IMG_0797.jpeg

IMG_0798.jpeg

IMG_0799.jpeg

IMG_0800.jpeg

Bu şekilde ilerleyebilirsiniz. Ürün serviste olacağı için kargo durumu olmayacak, daha sonra detaylı süreci müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

Hocam ne tesadüf bende klavye için halletmeye çalışıyorum 😃 dediğiniz gibi yaptım lakin bende farklı bir şey çıkıyor. Bende nereye bakarsam bakayım bulamadım bir türlü en son müşteri hizmetini aradım onlar benim için kayıt açtılar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250511_011415_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250511_011415_Hepsiburada.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne tesadüf bende klavye için halletmeye çalışıyorum 😃 dediğiniz gibi yaptım lakin bende farklı bir şey çıkıyor. Bende nereye bakarsam bakayım bulamadım bir türlü en son müşteri hizmetini aradım onlar benim için kayıt açtılar.

Bazen o seçenek çıkmıyor hocam, ürüne veya zaman aşımına göre değişebiliyor. Müşteri hizmetlerinden başka da çareniz yoktu, çok iyi yapmışsınız. Satıcı kimdi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı