Dostum direk hepsiburada müşteri hizmetlerine mesaj at. Benim de başıma geldi. Telefon sipariş etmiştim. 2 hafta geçti ve hâlâ ürün hazırlanıyor yazıyordu. Bende hepsiburada müşteri hizmetlerine site üzerinden yazdım. Bana 20tl hediye çeki verdiler ve özür dilediler. Bende o 20tlyle mouse sipariş ettim. İlginçtir ama mouse 2 günde geldi fakat telefondan tık yok. Bende müşteri hizmetlerine eğer yarın yollamazsanız siparişi iptal edeceğim dedim. Onlarda bana ürünün tedarik sürecine girdiğini söylediler ve siparişi iptal ettim.
Dediğin gibi yarın kargoya vermezseniz siparişi iptal ederim dedim ve özür dileyip 10 TL'lik hediye çeki verdiler. Fakat hala kargodan ses seda yok. İptal ettikten sonra para iadesi kaç günde geldi ?
Dediğin gibi yarın kargoya vermezseniz siparişi iptal ederim dedim ve özür dileyip 10 TL'lik hediye çeki verdiler. Fakat hala kargodan ses seda yok. İptal ettikten sonra para iadesi kaç günde geldi ?
Al işte saçmalığa bakın. Daha yeni mail attılar ve ürünün tedarik edilemediğini söyledir. Resmen vakit israfi, Hepsiburada.com'dan alışveriş yaparken iki kere düşünün.