caganbey24 Hectopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2017 #11 Redwire dedi: Çarşamba günü HDD aldım ve o günden beri hazırlanıyor yazıyor. Ürün tedarikinde bir sıkıntı mı olmuştur ? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun, ben MSI RX580 almıştım 1 ay olmuştu hala hazırlanıyordu.
Redwire dedi: Çarşamba günü HDD aldım ve o günden beri hazırlanıyor yazıyor. Ürün tedarikinde bir sıkıntı mı olmuştur ? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun, ben MSI RX580 almıştım 1 ay olmuştu hala hazırlanıyordu.
Redwire Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #12 caganbey24 dedi: Öncelikle geçmiş olsun, ben MSI RX580 almıştım 1 ay olmuştu hala hazırlanıyordu. Genişletmek için tıkla... Ürünün tedarik edilemeyeceği yazan bir mail yolladılar ve siparişi iptal ettim. Siz ulaşabildiniz mi peki ürününüze ?
caganbey24 dedi: Öncelikle geçmiş olsun, ben MSI RX580 almıştım 1 ay olmuştu hala hazırlanıyordu. Genişletmek için tıkla... Ürünün tedarik edilemeyeceği yazan bir mail yolladılar ve siparişi iptal ettim. Siz ulaşabildiniz mi peki ürününüze ?
caganbey24 Hectopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #13 Redwire dedi: Ürünün tedarik edilemeyeceği yazan bir mail yolladılar ve siparişi iptal ettim. Siz ulaşabildiniz mi peki ürününüze ? Genişletmek için tıkla... Malesef... Para iadesi aldım.
Redwire dedi: Ürünün tedarik edilemeyeceği yazan bir mail yolladılar ve siparişi iptal ettim. Siz ulaşabildiniz mi peki ürününüze ? Genişletmek için tıkla... Malesef... Para iadesi aldım.
Redwire Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #14 caganbey24 dedi: Malesef... Para iadesi aldım. Genişletmek için tıkla... Rezalet bir sistemleri var, şansına gelirse geliyor. Son düzenleme: 3 Haziran 2017
caganbey24 dedi: Malesef... Para iadesi aldım. Genişletmek için tıkla... Rezalet bir sistemleri var, şansına gelirse geliyor.
caganbey24 Hectopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #15 Redwire dedi: Rezalet bir sistemleri var, sansına gelirse geliyor. Genişletmek için tıkla... Bir daha hepsiburada mı ? Asla! KDV indirimlerinde sattıkları çoğu ürünü göndermiyorlar.
Redwire dedi: Rezalet bir sistemleri var, sansına gelirse geliyor. Genişletmek için tıkla... Bir daha hepsiburada mı ? Asla! KDV indirimlerinde sattıkları çoğu ürünü göndermiyorlar.
AhtapotNecmii Hectopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 3 4 Haziran 2017 #16 Dediğim gibi. Benide 3 hafta beklettiler. Parayı 3 gün içinde geri yolladılar.
Redwire Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #17 Parayı dün gönderdiler gittim mağazadan aldım.