Geçen hafta cuma günü aldığım ürünler hala gelmedi. Hazırlandı, kargoya verildi ama teslim edilmedi. Teslim tarihi 1 Aralık olarak gözüküyor ama bugün yine gelmedi. Yaklaşık 9 gündür bekliyorum
Sizinki hangi firma ? Hepsiexpress'ten sorgulattığımda 5 Aralık'a ertelemiş olduklarını öğrendim dün. Akşama kadar 1 Aralık diyordu, sonra 5 oldu. Hepsiburada'da halen 1 Aralık tabi, zamanda yolculuk yapıp getirecekler.
Sizinki hangi firma ? Hepsiexpress'ten sorgulattığımda 5 Aralık'a ertelemiş olduklarını öğrendim dün. Akşama kadar 1 Aralık diyordu, sonra 5 oldu. Hepsiburada'da halen 1 Aralık tabi, zamanda yolculuk yapıp getirecekler.
Normal zamanlarda bu kadar uzamıyordu da hepsiburada ile yaşadığım ilk sorun değil bu. Yoğunluk kampanya vs olmadığı zamanlarda da problem yaşadığım oldu. Bu kadar değildi sadece.