Hala 1 Aralık yazıyor.O 1 Aralık'ların birçoğu 5 Aralık oldu![]()
Benim şuan İzmir Bornova Dağıtım Merkezinde uzak.Az sabır benimki de normalde yarın gelecekti gittim kargodan aldım.
Hepsiburadadan bakıyordum şimdi sorgulattım.Sizinki hangi firma ? Hepsiexpress'ten sorgulattığımda 5 Aralık'a ertelemiş olduklarını öğrendim dün. Akşama kadar 1 Aralık diyordu, sonra 5 oldu. Hepsiburada'da halen 1 Aralık tabi, zamanda yolculuk yapıp getirecekler.
Hepsiexpresste 5 Aralık yazmıyor daha doğrusu bir tarih yazmıyor. Teslimat Birimine ulaştı yazıyor sadece.Sizinki hangi firma ? Hepsiexpress'ten sorgulattığımda 5 Aralık'a ertelemiş olduklarını öğrendim dün. Akşama kadar 1 Aralık diyordu, sonra 5 oldu. Hepsiburada'da halen 1 Aralık tabi, zamanda yolculuk yapıp getirecekler.
Hepsiburadadan bakıyordum şimdi sorgulattım.
Hepsiexpresste 5 Aralık yazmıyor daha doğrusu bir tarih yazmıyor. Teslimat Birimine ulaştı yazıyor sadece.
Bunaldım ya bıktım beklemekten. Umarım normal günlerdede böyle geç gelmiyordur.Zaten web sitesinde tarih yok, ancak çağrı merkezi numarasını aradığınızda öğreniyorsunuz kötü haberi.
Normal zamanlarda bu kadar uzamıyordu da hepsiburada ile yaşadığım ilk sorun değil bu. Yoğunluk kampanya vs olmadığı zamanlarda da problem yaşadığım oldu. Bu kadar değildi sadece.Bunaldım ya bıktım beklemekten. Umarım normal günlerdede böyle geç gelmiyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.