Hepsiburada siparişi ulaşmadı

Lerasen

Decapat
Geçen hafta cuma günü aldığım ürünler hala gelmedi. Hazırlandı, kargoya verildi ama teslim edilmedi. Teslim tarihi 1 Aralık olarak gözüküyor ama bugün yine gelmedi. Yaklaşık 9 gündür bekliyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizinki hangi firma ? Hepsiexpress'ten sorgulattığımda 5 Aralık'a ertelemiş olduklarını öğrendim dün. Akşama kadar 1 Aralık diyordu, sonra 5 oldu. Hepsiburada'da halen 1 Aralık tabi, zamanda yolculuk yapıp getirecekler.

Sizinki hangi firma ? Hepsiexpress'ten sorgulattığımda 5 Aralık'a ertelemiş olduklarını öğrendim dün. Akşama kadar 1 Aralık diyordu, sonra 5 oldu. Hepsiburada'da halen 1 Aralık tabi, zamanda yolculuk yapıp getirecekler.
Hepsiburadadan bakıyordum şimdi sorgulattım.
Hepsiexpresste 5 Aralık yazmıyor daha doğrusu bir tarih yazmıyor. Teslimat Birimine ulaştı yazıyor sadece.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı