Hepsiburada siparişte gecikme

Katılım
5 Ağustos 2018
Mesajlar
1.866
Makaleler
1
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fotoğrafta gösterdiğim üzere 29 Nisan günü sipariş verdim. 22 Mayıs kargoya verilecek diyor. Eğer 22 Mayıs'ta kargoya verilmez ise ne yapabilirim? Hem boşu boşuna beklemiş olacağım hem de ürün gelmeyecek.
 

Dosya Ekleri

  • 1111.png
    1111.png
    17 KB · Görüntüleme: 47
22'si yazıyorsa, yazdığı tarihte kargoluyorlar.
 
Fotoğrafta gösterdiğim üzere 29 Nisan günü sipariş verdim. 22 Mayıs kargoya verilecek diyor. Eğer 22 Mayıs'ta kargoya verilmez ise ne yapabilirim? Hem boşu boşuna beklemiş olacağım hem de ürün gelmeyecek.

Aynı ürünü 27 Nisan'da sipariş verdim bende de 1 ay sonrasına kargoya verileceği yazıyordu birkaç gün bekledim sonra kargoya verildi 5 Mayıs'ta teslim aldım ama senin işlem bayağı uzamış bayramdan önce gelir diye düşünüyorum.
 
Bu meseleden yola çıkarsak hepsiburada.com gerçekten çok ileri görüşlü bir firma(!) 😁. Basit bir kargo için bile bu denli ilerisini düşünüyor.

-Kargonuz 5 Temmuz 2021 tarihinde gönderilecektir.
-Aaa! Paketleme sadece 1 yıl mı sürüyor?
-Efendim, COVID-19 kapsamında gecikmeler yaşanabiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı