Hepsiburada sizce iade alır mı?

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba ben cuma günü Anker Q10 kulaklık siparişi vermiştim ama bugün elime geçtiğinde ürünün etrafında olması gereken ambalajın olmadığını fark ettim Hepsiburada kulaklık iade koşullarında yırtık ambalaj vs de iade almadığını söylüyor sizce iade alır mı almazsa ne yapmalıyım bende başkasının kullandığı kulaklığı istemem açıkçası yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum ama sorun çıkartırlarsa da pek yapacak bir şeyin yok.
THH'ye başvur diyeceğim de mağduriyetini nasıl kanıtlayacağın hakkında bir fikrim yok.

Merhaba ben cuma günü Anker Q10 kulaklık siparişi vermiştim ama bugün elime geçtiğinde ürünün etrafında olması gereken ambalajın olmadığını fark ettim Hepsiburada kulaklık iade koşullarında yırtık ambalaj vs de iade almadığını söylüyor sizce iade alır mı almazsa ne yapmalıyım bende başkasının kullandığı kulaklığı istemem açıkçası yardımcı olursanız sevinirim.
Yarın mesai saatlerin de Hepsiburada Müşteri Hizmetleri ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.
Hepsiburada'dan 3 Kere kulaklık değişimi yaptım ve sizi de mağdur etmeyeceklerdir merak etmeyin.

Yarın mesai saatlerin de Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.
Hepsiburada'dan 3 kere kulaklık değişimi yaptım ve sizi de mağdur etmeyeceklerdir merak etmeyin.

Daha demin aradım iade talebi oluşturdular yarın kargo ile evimden alacaklar ama iade kabul etmezlerse ne yapmalıyım satıcı Hepsiburada bu arada.

Daha demin aradım iade talebi oluşturdular yarın kargo ile evimden alacaklar ama iade kabul etmezlerse ne yapmalıyım satıcı Hepsiburada bu arada.
Merak etme ;)
İlerleyen tüm süreç prosedür gereği.
Hele bir de Hepsiburada ise satıcı hiç dert etme.
Durumlardan bizi haberdar et.
Nasıl bir yol ilerlemen gerektiği hakkında yardımcı oluruz.

Merak etme ;)
İlerleyen tüm süreç prosedür gereği.
Hele bir de Hepsiburada ise satıcı hiç dert etme.
Durumlardan bizi sen yine de haberdar et.
Nasıl bir yol ilerlemen gerektiği hakkında yardımcı oluruz.

Tamamdır teşekkür ederim.

@republic1987 aga bu arada iade talebini aradığım kadın yapmıştıda iade karta dedim ama emin olmak için bir yerden bakabilir miyim ve hepsicüzdanıma gelse karta vs atabilir miyim parayı.

@mehmetılhan @ETARSSS

Tamamdır teşekkür ederim.

@republic1987 aga bu arada iade talebini aradığım kadın yapmıştıda iade karta dedim ama emin olmak için bir yerden bakabilir miyim ve hepsicüzdanıma gelse karta vs atabilir miyim parayı.

@mehmetılhan @ETARSSS
Uygulama üzerinden hepsi cüzdanını kontrol edebilirsin.
Bırak nereye yatırıyorlarsa yatırsınlar.
Sonrasında talep oluşturursun ve birkaç saate kadar ve bankanın durumuna da bağlı olarak kartına aktarırlar.
Şuan da senin birinci önceliğin ürünün iadesinin onaylanması ;)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı