Hepsiburada "talep değerlendiriliyor" kaç gün sürer?

• Konuyu başlatan ErxQQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.327
RMA raporunda işbu iade/değişim belgesi sevk tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir! Yazıyor bakalım daha 1 hafta oldu zaten hafta sonu tatildir falan deyip çok şey yapmadım ama 1-2 hafta daha değerlendiriyor yazarsa artık Hepsiburada'yı taciz etmelere başlarım 1-2 haftada neyi değerlendirebilmek için yeterli bir süre servise arayıp sorsalar zaten servise toplam 4 defa gittim beni bile tanıyorlar adamlar bana özel şirket (ASUS) WhatsApp hattını bile verdi yani 1-2 çok kısa bir işlem olması gerekiyor ama bakalım bizi ne kadar mağdur edecekler.

Konuyu güncelleme karar verdim Hepsiburada ile bayağı iletişim halindeydim ilk başta 2 defa kendi monitörümü istedim VG259QM ve vermediler başka satıcıalrda olmasına rağmen illaki Hepsiburada satıcısı olmasını istediler ardından benim monitörün 27 inc model olan versiyonu olan VG279QM istedim onu da vermek istemediler en son 2 tane muadili önerdiler ve o önerdiklerinden VG279QM1a aldım 2023 model ASUS monitör ve bunu almamdakı amac 0 fiyat farkı ödeyip en azından kutusu açılmamış bir şekilde ucuza satıp kendi monitörümü almak 27 inc monitör kullanmak istemediğim için satmayı düşünüyorum yani kısmen sorunum çözüldü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı