Elektronik Hepsiburada Tekno Çarşamba "NET15" İndirimleri

Net15 indirimi olmuyor. 9500 TL'lik ürün alıyorum kargo parasını ekliyorlar üstüne. Böyle sitelerden bir şey alamam karakterime laf edilmiş gibi hissediyorum. Amazon'dan devam.
100tl civarı üstü zaten bedava iken 25 tl üzeri premium (9tl) üyelerine bedava. Ne kargo parası bu boşa haterlık.

100tl civarı üstü zaten bedava iken 25 tl üzeri premium (9tl) üyelerine bedava. Ne kargo parası bu boşa haterlık.
kardeşim ben premium olmak istemiyorum bunu böyle durumlar için zorunlu kılmaları yani ' 20 tl vericeme 9 tl veririm' düşüncesi doğru değil eskiden kargo bedavaydı.Haterlık değil inanılmaz kötü yönetilen siteler var.Koyun gibi gidip 9 tlye ehehe kargo bedava kafasında olabilen bi insan değilim.100 tl üstü bedava değil 9500e laptop ekle bakim sepete

Arkadaş ben bu işi anlamadım. Sayfanın en altında biten fırsatları göstermişler ama sadece ütünün fiyatı indirime girmiş. Diğerleri ya aynı ya da kampanyalı fiyatı daha pahalıymış!

Ben mi yanlış görüyorum ya? Üstü çizili olanlar indirimsiz fiyatlar değil mi?

Tasarımcı hatası bence Bu mor renkliler günün fırsatı ürünlerindeydi neden buraya koymuşlar ki? Sepete ekleyince indirimi uyguluyor normalde.

Dosya Ekleri

• 1.png
    277,7 KB · Görüntüleme: 95
  • 2.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…