Elektronik Hepsiburada Tekno Çarşamba "NET15" İndirimleri

Arkadaş ben bu işi anlamadım. Sayfanın en altında biten fırsatları göstermişler ama sadece ütünün fiyatı indirime girmiş. Diğerleri ya aynı ya da kampanyalı fiyatı daha pahalıymış! 😳😄

Eki Görüntüle 1542287

Ben mi yanlış görüyorum ya? Üstü çizili olanlar indirimsiz fiyatlar değil mi?
Öyle ?

Amazon 9500'lik ürüne kargo parası çıkarmıyor kardeşim.

Hepsiburada sanki çıkarıyor!

1665599946113.png

Neredeyse her üründe 75 TL üzerinde kargo bedava. Sırf yalan kampanya ürünlerinde kargo parası çıkardı diye kötü olmuyor.

Ürünün kampanyası zaten yapılı 300 TL'lik kampanya kullanılıyor kampa sayfası yerine ana sayfadan alırsan kargo bedavaya geliyor.

1665601203515.png

Ayrıca Amazon'da rastgele bir üründe abone olmayanlar 1000 TL daha fazla ödüyor bence 19 TL kargo parası yanında bir hiç.

Aslında gereksiz bir tartışma olduğunu düşünüyorum çünkü tüm mağazalarda ürün ve satıcıya bağlı olarak kargo bedelleri olabiliyor.
1665605124203.png

Biz burada ne kadar nasıl ve ne şekilde tasarruf edersek önemli olan bence bu.

Aslında gereksiz bir tartışma olduğunu düşünüyorum çünkü tüm mağazalarda ürün ve satıcıya bağlı olarak kargo bedelleri olabiliyor.
Eki Görüntüle 1542415

Biz burada ne kadar nasıl ve ne şekilde tasarruf edersek önemli olan bence bu.

Bu yurt dışından geliyor hocam. Kargo ücreti normal bu tartışmayı Hepsiburada lehine çevirmez maalesef daha fazla destek gerek.

Bu yurt dışından geliyor hocam. Kargo ücreti normal bu tartışmayı Hepsiburada lehine çevirmez maalesef daha fazla destek gerek.
Ben genel olarak Amazondan alışveriş yapıyorum. Fakat odaklanmamız gereken konu kurum değil sağladığımız fayda. Onlar öyle ya da böyle milyonlarca euro kâr ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı