Hepsiburada ürünü geri alır mı?

Daha fazla  
3 Gün olmadı elime Hepsiburada'dan betaplusteknoloji satıcısından aldığım Acer monitör geldi. Fakat monitör boynu bükük Emrah gibiydi. Monitörün kafası aşağı yatık geldi yani. Acer diyor onun kafası 15 derece yukarı yatar, yok yatmıyor. Betaplusteknoloji'den bir daha alışveriş yapanın zaten Allah belasını versin. Hepsiburada'dan yarın başlatacağım iade işlemini fakat şikayetvar'da betaplusteknolojinin ürünleri hiçbir türlü iade almadığı söyleniyor. Şimdi ben tüketici haklarıyla mı uğraşmak zorunda kalacağım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Hocam kafayı yiyeceğim bir tek bunlarda mı yok bu iade hakkı? Monitör bildiğin yere bakıyor, hala iade işlemleriyle uğraşıyorum.
Hocam yok kesinlikle almayın hepsiburadadan. Ne müşteri hizmetleri var, ne satıcılar güvenli. Başka sitelerdeki satıcılar %100 güvenlidir demiyorum fakat iade ve müşteri hizmeti bu kadar kötü olamaz.

Betaplusteknoloji mağazasının yorumları ve şikayetleri hep iade kabul etmemeleri. Süreç uzayabilir. Ben de monitör almayı düşündüm sonra iptal edip fiziksel olarak aldım. Bir de fiyatta azalma olacak mı soruma kesinlikle olmayacak dedikten sonraki gün 150-300 arası fiyat düşürmeleri ayrı bir olay.

Betaplusteknoloji mağazasının yorumları ve şikayetleri hep iade kabul etmemeleri. Süreç uzayabilir. Ben de monitör almayı düşündüm sonra iptal edip fiziksel olarak aldım.
Keşke ben de elden alsaydım ve şikayetvarı okusaydım diyorum. Süreç uzarsa kanser ederler bunlar beni. Tüketicinin hakkı değil mi her koşulda iade etmek be kardeşim.

Benim dolap için bakın aşamalı yazayım daha iyi anlarsınız;
1 - Dolaba ne oldu bilmiyoruz, 2 -3 güne arayacaz
2 - Acileyet bildirdim
3 - Önceden açtığım talep çözümlenden tamamlayıp, yeni bir talep başlattılar.
4 - Yeniden acileyet bildirdi.
5 - Ürününüz 1 hafta önceden depodan çıkmış, takip numarası yok, soruşturacaz ve bunu 1.5 hafta sonra söylüyorlar
Mayısta aldım herhalde Eylül'e doğru gelir diye düşünüyorum. Sorun yaşarsanız vay halinize, muhatap yok.

Günümüzde çoğu firma aynı durumda. N11, Hepsiburada veya Trendyol vs. diye ayırmamak lazım. Talep çok fakat düzgün ilgilenen yok...

Hocam şanslısınız sizinle ilgilenmişler. Müşteri hizmetleri açmıyor telefonu. Whatsapptan müşteri hizmetlerine danışmak ayrı dert zaten.
Günümüzde çoğu firma aynı durumda. N11, Hepsiburada veya Trendyol vs. diye ayırmamak lazım. Talep çok fakat düzgün ilgilenen yok...
Hocam trendyoldan aldığım ayakkabı küçük geldi iade edip ürünü geri almam 1 gün sürmedi nasıl ayırmamak lazım.

Umarım sorun çıkmaz fakat siz yine de THH gitmeye hazır olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…