Hepsiburada üzerinden alınan kulaklık iade edilebilir mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
9 Mart tarihinde satın aldığım 10 Mart tarihinde elime ulaşan Cmf Buds Pro 2 kulaklığı iade etmek istiyorum fakat kutusunu açtığım için hijyen dolayısıyla iade olmayacağına dair bazı yazılar okudum. İade etmeyi istememin sebebi taktıktan yarım saat sonra kulağımı ağrıtması. Ses kalitesi fena değil ama doğru düzgün kullanamadıktan sonra... Ayrıca pili çabuk tükeniyor gibime geldi fakat gürültü engelleme ile çift cihaz desteğini açık tuttuğumdan bana öyle gelmiş olabilir.

Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içinde Hepsiburada’ya başvurarak iade koşulları dahilinde, kargo bedeli ödemeden ücretsiz olarak kolayca iade edebilirsiniz.

İade ve koşulları hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İade koşullarına dikkat edin

-Satın alınan ürünün orijinal kutusunda ve zarar görmemiş olması,
-Tüm tamamlayıcı aksesuarları ile birlikte olması,
-Varsa hediye olarak verilen promosyonlu, kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda eksiksiz ve hasarsız gönderilmesi gerekir.

Cayma hakkının geçerli olmadığı ürün tiplerinden biri, "Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünlerdir. (İç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb.) "

9 Mart tarihinde satın aldığım 10 Mart tarihinde elime ulaşan Cmf Buds Pro 2 kulaklığı iade etmek istiyorum fakat kutusunu açtığım için hijyen dolayısıyla iade olmayacağına dair bazı yazılar okudum. İade etmeyi istememin sebebi taktıktan yarım saat sonra kulağımı ağrıtması. Ses kalitesi fena değil ama doğru düzgün kullanamadıktan sonra... Ayrıca pili çabuk tükeniyor gibime geldi fakat gürültü engelleme ile çift cihaz desteğini açık tuttuğumdan bana öyle gelmiş olabilir.
Kutu bantlı geliyor onlar yani kutuyu açtıysanız iade edemeyebilirsiniz. Ama yine de şansınızı deneyin hocam belki kabul ederler.

Ama sonuçta hijyeni ihmal etmişsiniz bu iadeyi geçersiz kılmaz mı?

Hijyen konusu çok garip bir durumda bana kalırsa. Kıyafet iadeleri yapılabiliyorken ve hijyen sıkıntısı olmuyorken kulaklıklarda neden böyle bir durum söz konusu? Kulaklığı açıp kullanmadan nasıl uygun olup olmadığın öğrenebilirim ki? Günlerce araştırma yaparak aldım fakat kulağımda ağrı yapabileceğini hiç düşünmemiştim.

Hijyen konusu çok garip bir durumda bana kalırsa. Kıyafet iadeleri yapılabiliyorken ve hijyen sıkıntısı olmuyorken kulaklıklarda neden böyle bir durum söz konusu? Kulaklığı açıp kullanmadan nasıl uygun olup olmadığın öğrenebilirim ki? Günlerce araştırma yaparak aldım fakat kulağımda ağrı yapabileceğini hiç düşünmemiştim.

Bence kıyafette bile olmalı zaten iç giyimin iadesi olmaz
Kulaklık için ise biraz kendinize uygun rahat bir şey seçmeniz iyi olurdu ama nasip değilmiş ne yapalım.

Yukarıda Hepsiburada'nın birebir yazdığı yazıyı ilettim, kulaklığın kutusunu açtıktan sonra iade etme şansın maalesef politikaları gereği olmuyor. Bence sen de başkasının kullandığı kulaklığı kullanmak istemezsin. Hem elektronik bir ürün zarar verilmesi muhtemel, hem de hijyenik değil.

Yukarıya Hepsiburada'nın birebir yazdığı şeyi ilettim, kulaklığın kutusunu açtıktan sonra iade etme şansın maalesef olmuyor politikaları gereği. Sen de başkasının taktığı kulaklığı kullanmak istemezsin bence.

Kimse iade edilmiş bir ürünü almak istemez fakat internet üzerinden aldığımız için bazen sürprizlerle karşılaşabiliyoruz. Benzer ürünler değiller fakat daha önce Hepsiburada'dan aldığım laptopu iade etmiştim ki açıp kullandığım halde. Hijyen durumu onda da olması gerekmez miydi?

Bence kıyafette bile olmalı zaten iç giyimin iadesi olmaz.
Kulaklık için ise biraz kendinize uygun rahat bir şey seçmeniz iyi olurdu ama nasip değilmiş ne yapalım.

Haklısınız hocam.

Kimse iade edilmiş bir ürünü almak istemez fakat internet üzerinden aldığımız için bazen sürprizlerle karşılaşabiliyoruz. Benzer ürünler değiller fakat daha önce Hepsiburada'dan aldığım laptopu iade etmiştim ki açıp kullandığım halde. Hijyen durumu onda da olması gerekmez miydi?

Haklısınız hocam.

İnternetten kullanımı konusunda fikrimin olmadığı ürünleri almamaya çalışıyorum. Hepsiburada'nın hijyenlikten kastı "İç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb." Yani vücüt ile birebir temas eden ürünler. Eğer yırtık, bozuk olmadığı taktirde iadesini kabul ederlerse başkasına satamazlar ve ürün ellerinde patlar, zarar etmiş olurlar. Bunu da hiçbir firma istemez, aynı durum laptop gibi ürünlerde de olabilir mi? Tartışılır...

Kulaklığı Sahibinden, Letgo vs. gibi platformlarda satmayı deneyebilirsin.

Eğer mesajlarım yardımcı olduysa çözüm olarak işaretlersen sevinirim, iyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı