Hepsiburada üzerinden yapılan sahtekarlık

Tahminimce fotoğrafı yanlış koymuş satıcı. Çünkü ilan adı ile fotoğraftaki ürünün markası uyuşmuyor.

Arakadaşlar, sorun satıcı değil, sorun hepsiburada'nın satıcı müşterisini koruması...
Yoksa ürünü iade de edebilirdim ama sorun bu değil. Sorun olumsuz yorumların yayınlanmaması.
Ve ben değil, müşteri hizmetleri ankete katılmamı istedi, aynı yorumu oraya da yaptım anca bir kaç gün geçmesine rağmen hepsiburada'nda kdönüş olmadı.

Evet maalesef böyle bir durum var bu sitede. Kendim deneyimlemedim fakat bu konudan yakınan çok kişi gördüm.

Konuyu hepsiburada ile görüşün ve şikayet olarak yazın. Satıcının görseller dışında farklı ürün göndermesi yanı sıra yayınlanmayan yorumlarınızın akıbetini öğrenebilirsiniz. Apaçık alıcıyı yanıltan temsili görseller kullanılmış. Beğenmediğimiz sarı site bile farklı bir görsel eklediğinizde bunu tespit ederek görseli 'temsili' olarak işaretlememiz için konuyu onaylamıyor.

@Celyx görüşmem bir şey değiştirmeyecek çünkü önceki yorumumda da belirttiğim gibi, ürün elime ulaştıktan sonra hepsiburada tarafından mailime memnuniyet anketi geldi. Ben de memnun oladığımı bildirdim. (''Yanıltıcı görselle, yanlış, işime yaramayan ürün gönderdiklerini ve ben de ona göre olumsuz yorum yaptığımı ancak sizin tarafınızdan neden onaylanmadığını'' belirttim.) Buna rağmen kaç gün geçmesine rağmen dönüş olmadı.
Benzer bir olay n11'de başıma gelmişti...
Hem olumsuz yorumum yayınlanmış hem de site tarafından ürünü iade edebileceği bildirilmişti.
Ve yine dediğim gibi, daha önce de benzer 1-2 sorun yaşamıştım bu sitede ve yine olumsuz yorumlarım yayınlanmamıştı. Bunlar tesadüf olamaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…