Hepsiburada üzerinden yapılan sahtekarlık

Merhaba, daha önce yine Hepsiburada'dan 1-2 alışverişimde bana farklı ürün göndermişlerdi, ben de hem ürün hakkında men de diğer alıcıları uyarmak adına yorum yapmıştım ancak Hepsiburada ne verdiğim puanlamayı ne de yorumları yayınlamamıştı. Tesadüf ya da göz ardı edilmiş diyerek pek takılmadım ama güvenim de kalmamıştı. O günden sonra da bir daha bu sitede alışveriş yapmadım, ta ki bir tek Hepsiburada'nda bulduğum bir ürünü almak zorunda kalıncaya kadar.

Bu, güya aldığım ürün:

Eki Görüntüle 1383897

Bu da bana gönderdikleri ürün:
Eki Görüntüle 1383901
Aslında yanlışlıklar her zaman olabilir ama sorun bu değil. Sorun Hepsiburada'nın yaptığı fırıldak...
Dediğim gibi, daha önce de birkaç defa bu sitede böyle bir sahtekarlık başıma gelmişti ve ben de puanlamamı ve yorumumu ona göre yapmıştım ancak bu site ne yorumumu ne de puanlamamı yayınlamamıştı. İsterseniz siteye siz de girin, görselde de anlaşılacağı üzere; bu ürüne hep 5 yıldız (olumlu) puan verilmiş. Birkaç gün önce yaptığım ne puanlama ne de yorum ortada yok 😆
Yani demem o ki; bu siteden alışveriş yapmadan önce biraz düşünün!

Tahminimce fotoğrafı yanlış koymuş satıcı. Çünkü ilan adı ile fotoğraftaki ürünün markası uyuşmuyor.

Arakadaşlar, sorun satıcı değil, sorun hepsiburada'nın satıcı müşterisini koruması...
Yoksa ürünü iade de edebilirdim ama sorun bu değil. Sorun olumsuz yorumların yayınlanmaması.
Ve ben değil, müşteri hizmetleri ankete katılmamı istedi, aynı yorumu oraya da yaptım anca bir kaç gün geçmesine rağmen hepsiburada'nda kdönüş olmadı.

Konuyu hepsiburada ile görüşün ve şikayet olarak yazın. Satıcının görseller dışında farklı ürün göndermesi yanı sıra yayınlanmayan yorumlarınızın akıbetini öğrenebilirsiniz. Apaçık alıcıyı yanıltan temsili görseller kullanılmış. Beğenmediğimiz sarı site bile farklı bir görsel eklediğinizde bunu tespit ederek görseli 'temsili' olarak işaretlememiz için konuyu onaylamıyor.

@Celyx görüşmem bir şey değiştirmeyecek çünkü önceki yorumumda da belirttiğim gibi, ürün elime ulaştıktan sonra hepsiburada tarafından mailime memnuniyet anketi geldi. Ben de memnun oladığımı bildirdim. (''Yanıltıcı görselle, yanlış, işime yaramayan ürün gönderdiklerini ve ben de ona göre olumsuz yorum yaptığımı ancak sizin tarafınızdan neden onaylanmadığını'' belirttim.) Buna rağmen kaç gün geçmesine rağmen dönüş olmadı.
Benzer bir olay n11'de başıma gelmişti...
Hem olumsuz yorumum yayınlanmış hem de site tarafından ürünü iade edebileceği bildirilmişti.
Ve yine dediğim gibi, daha önce de benzer 1-2 sorun yaşamıştım bu sitede ve yine olumsuz yorumlarım yayınlanmamıştı. Bunlar tesadüf olamaz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı