Ben de ekran kartı bekliyorum hb dan ve şuan kırık veya zarar görmüş olarak gelir mi diye endişeliyim. Acaba ürün gelince direkt iade edip amazondan mı sipariş versem diye düşünüyorum.
Ben artık dayanamadım bu eziyete, şikayet var'a şikayet kaydı oluşturdum. Çünkü dalga geçer gibi halen 30 Kasım'da kargoya verileceği yazıyor sipariş sayfamda. Kargoya bile teslim edilmedi henüz. Müşteri hizmetlerine ulaşmak gerçek bir eziyet ve ulaştığınızda da zaten yardımcı olamıyorlar, sadece talebinizi aldık diyorlar.
Ben artık dayanamadım bu eziyete, şikayet var'a şikayet kaydı oluşturdum. Çünkü dalga geçer gibi halen 30 Kasım'da kargoya verileceği yazıyor sipariş sayfamda. Kargoya bile teslim edilmedi henüz. Müşteri hizmetlerine ulaşmak gerçek bir eziyet ve ulaştığınızda da zaten yardımcı olamıyorlar, sadece talebinizi aldık diyorlar.
Benimde dün teslim edildi 23 kasımda sipariş vermiştim ama kargo kaç günde gelir onu da Allah bilir.
Aman ne güzel kargoya verildi dedik, 20 Aralık tarihine kadar teslim edilecekmiş.