1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.766 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Temmuz 2021 #1 Daha önce kulaklık alıp iade eden var mı? Bir kulaklık alacağım, begenmezsem sıkıntı cıkmasın diye soruyorum. Sadece tecrübe edenler yazsın.
Daha önce kulaklık alıp iade eden var mı? Bir kulaklık alacağım, begenmezsem sıkıntı cıkmasın diye soruyorum. Sadece tecrübe edenler yazsın.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #2 Hepsiburada almıyor N11'i bilmiyorum. HS35'i iade etmiştim de üç hafta sürmüştü, bu biraz da satıcının insaflı olmasından kaynaklanıyor, hiç de almayabilir. Artı 0 Eksi
Hepsiburada almıyor N11'i bilmiyorum. HS35'i iade etmiştim de üç hafta sürmüştü, bu biraz da satıcının insaflı olmasından kaynaklanıyor, hiç de almayabilir.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.972 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 18 Temmuz 2021 #3 Hepsiburada arıza veya sorun onaylanırsa alınıyor. Keyfi yani beğenmedim diye iade yapmamakta. N11, içinde iade şartlarına bakabilirsin. İadesi kabul edilebilir cihazlarda Kulak içi kulaklık yazmıyor. Kafa üstüleri alıyorlar ama. Artı 0 Eksi
Hepsiburada arıza veya sorun onaylanırsa alınıyor. Keyfi yani beğenmedim diye iade yapmamakta. N11, içinde iade şartlarına bakabilirsin. İadesi kabul edilebilir cihazlarda Kulak içi kulaklık yazmıyor. Kafa üstüleri alıyorlar ama.