Hepsiburada ve Penta bilgisayar

Makaleler
8
Ekran kartım arızalı olduğundan servise göndermiştim. Servis değişim raporu verdi. Raporu Hepsiburada'ya göndermiştim. Sonra Penta bilgisayar ile Mail yoluyla bilgi aldım. “Ürününüz değişim yapılmıştır, bu gün kargoya verilerek Hepsiburada’ ya sevk edilecektir.” Dediler. Sanırım yeni ürünü gönderecekler. Peki ne zaman gelir sizce?

Ekran kartım arızalı olduğundan servise göndermiştim. Servis değişim raporu verdi. Raporu Hepsiburada'ya göndermiştim. Sonra penta bilgisayar ile mail yoluyla bilgi aldım. “Ürününüz değişim yapılmıştır, bu gün kargoya verilerek Hepsiburada’ ya sevk edilecektir.” Dediler. Sanırım yeni ürünü gönderecekler. Peki ne zaman gelir sizce?

Hocam bende MSI anakartıma aynı sorunu yaşadım, siz değişimi kendiniz mi istediniz yoksa sordular mı?

Çünkü ben iade istiyorumda, bir de Hepsiburada servis raporunu kaç günde inceledi ve karar verdi?

Ekran kartım arızalı olduğundan servise göndermiştim. Servis değişim raporu verdi. Raporu Hepsiburada'ya göndermiştim. Sonra Penta bilgisayar ile Mail yoluyla bilgi aldım. “Ürününüz değişim yapılmıştır, bu gün kargoya verilerek Hepsiburada’ ya sevk edilecektir.” Dediler. Sanırım yeni ürünü gönderecekler. Peki ne zaman gelir sizce?

Servisten cevap ne kadar sürede geldi hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı