Hepsiburada veya Trendyol gibi yerlerden PC alınır mı?

Han37

Decapat
Arkadaşlar PC almayı planlıyorum. Biliyorsunuz ki çoğu kişi bu yerlerden bilgisayar önermiyor çünkü donanımların eski olduğunu, kullanılmış olduğunu ve uçuk fiyatlar olduğunu söylüyorlar tabii ki de haklılar ama Hepsiburada'da şöyle bir sistem gördüm hoşuma gitti fan olması ve sıvı soğutucu olması, fiyatı da bence ortalama yanına monitorde alacağım ama buradan değil. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.

Not: Soru cevap kısmında parçaların sıfır olduğunu söylemişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC almayı planlıyorum. Biliyorsunuz ki çoğu kişi bu yerlerden bilgisayar önermiyor çünkü donanımların eski olduğunu, kullanılmış olduğunu ve uçuk fiyatlar olduğunu söylüyorlar tabii ki de haklılar ama Hepsiburada'da şöyle bir sistem gördüm hoşuma gitti fan olması ve sıvı soğutucu olması, fiyatı da bence ortalama yanına monitorde alacağım ama buradan değil. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.

İtopya İncehesap Sinerji yerler daha iyi.

Satıcı önemli bu sitelerde. Ama yukardaki arkadaşın dediği gibi işin ehli sitelere GameGaraj , İtopya veya Sinerji'den almak daha karlı olabilir.

Sistem kötü değil ama fiyatına göre kötü ayrıca AM4 bir sistem. Bu fiyata AM5 sistem bulunur. Ayrıca bileşenlerin markalarını göremedim dandik parçalar koyulmuş olması olası. Kısaca alınmaz.

Hepsiburada her parçayı kendim aldım ve sıfır bir PC kurdum . Sadece ekran kartını temiz 2. El bulmaya çalış bunun dışında hazır kasalarda adı sanı belli.olmayan markalar olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı