Hepsiburada vs N11

moosmoos

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. İstediğim monitörü iki farklı site de hemen hemen aynı fiyata buldum fakat sizinde bileceğiniz üzre monitörler çok hassas yaratıklardır :D karşılaşabileceğim herhangi bir problem de hangi kuruluş bana daha iyi bir müşteri hizmeti sunar? hangi kuruluş daha hızlı?

Herkese selamlar. İstediğim monitörü iki farklı site de hemen hemen aynı fiyata buldum fakat sizinde bileceğiniz üzre monitörler çok hassas yaratıklardır :D karşılaşabileceğim herhangi bir problem de hangi kuruluş bana daha iyi bir müşteri hizmeti sunar? hangi kuruluş daha hızlı?

Bence hepsiburadadan almalısın. Bir sürü şikayet olmasına rağmen bence n11’den daha iyidir garanti konusunda.

HepsiBurada daha güvenlidir. Yarı yolda kalmazsın ama n11 dende bir sürü ürün aldım. Hiç sorun çıkmadı. İlk açıldığı günden beri kullanıyorum n11.com u. Ama arkadaşlarında dediği gibi muhatap konusuna gelince birinde karşında HepsiBurada varken diğerinde harici satıcı.

Herkes hepsiburada diyor. Sanırım cevap çok belli.
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Umarım bir sorun ile karşılaşmam fakat monitör olduğu için karşılaşma olasılığım epey yüksek. Bu yüzden tek dileğim HB'nın çok fazla uğraştırmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı