TarumarEdici Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #11 mburaktekin dedi: Ben aldım 2 sene önce, pek de beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Neden beğenmediniz?
mburaktekin dedi: Ben aldım 2 sene önce, pek de beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Neden beğenmediniz?
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #12 TarumarEdici dedi: Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Neden beğenmediniz? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi.
TarumarEdici dedi: Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Neden beğenmediniz? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi.
karpuzbey Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #13 423371 dedi: Hocam silikonun altında ID yazıyormuş sanırım. Onu kontrol edip sahte olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bende az önce internette okudum. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler sahte olup olmadığının anlamı yollarını biliyorum açınca iade edemiyorum.
423371 dedi: Hocam silikonun altında ID yazıyormuş sanırım. Onu kontrol edip sahte olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bende az önce internette okudum. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler sahte olup olmadığının anlamı yollarını biliyorum açınca iade edemiyorum.