Hepsiburada'da olan ürünler kullanılmış olabilir mi?

Telefon siparişi vermeyi düşünüyorum. Bilgisayarcım internetten telefon siparişi vermek yerine Vatan, Teknosa veya MediaMarkt üzerinden satın al dedi. Ama fiyat farkları 1000 TL'yi aşıyor. Gerçekten 2. el satılıyor olabilir mi?

Fazla para vermek istiyorsan Vatan gibi yerlerden alabilirsin. Binde bir sıkıntılı ürün, kullanılmış-açılmış gibi her yerde gelebiliyor ama gelirse değiştirirsin.
Sonuç: Hepsiburada'dan al, sıkıntı yaşamazsın.

Sanmıyorum, kargocu geldiğinde bekletip kutuyu kargocunun önünde açın telefon kutusunun güvenlik bandını kontrol edin, aksi bir durumda tutanak tutturabilirsiniz.

Bende telefonumu Hepsiburada üzeriden almıştım bir sorun olmamıştı, önlem olarak kargo kapınıza geldiğinde video çekip öyle teslim alırsınız. Bir sorun olursa video kaydını delil olarak gösterirsiniz.

Ben tornavida seti almıştım yağlı kirli sanki sanayi de horla kullanılmış gibi geldi sonradan yorumlarına baktım diğerleri böyle cevaplar veriyordu ama satıcıdan kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…