Hepsiburada'da olan ürünler kullanılmış olabilir mi?

Geçen sene arkadaş grubumdaki herkesin bir ara telefona ihtiyacı vardı. İnternet'ten baktığımız kadarıyla, Hepsiburada'da diğer sitelere kıyasla 100-300₺ gibi fiyat farklılıkları vardı. Arkadaşlarım dolandırılma korkusuyla pek yanaşmadılar. Ben bir şey olmaz deyip telefonu sipariş ettim ve hiçte 2. el görünümü gözlemlemedim. Bandrolleri olsun kutusu olsun hepsi sıfırdı. Ve zamanında Hepsiburada'dan aldığım Xiaomi Redmi Note 8 1490₺ iken şu an 2700₺ civarında. Umarım ekonomimize bir hal çare bulunur...

Geçen sene arkadaş grubumdaki herkesin bir ara telefona ihtiyacı vardı. İnternet'ten baktığımız kadarıyla, Hepsiburada'da diğer sitelere kıyasla 100-300₺ gibi fiyat farklılıkları vardı. Arkadaşlarım dolandırılma korkusuyla pek yanaşmadılar. Ben bir şey olmaz deyip telefonu sipariş ettim ve hiçte 2. el görünümü gözlemlemedim. Bandrolleri olsun kutusu olsun hepsi sıfırdı. Ve zamanında Hepsiburada'dan aldığım Xiaomi Redmi Note 8 1490₺ iken şu an 2700₺ civarında. Umarım ekonomimize bir hal çare bulunur...
Aynı. Redmi 7'yi 900 TL'ye aldıktan 1 hafta sonra kur uçtu ve yeni vergilendirme yasası geldi. Aldığım cihaz ilk önce 1500 TL'ye çıktı ardından piyasadan kalktı. Şimdi de biraz kırpılmış modeli olan Redmi 8A 1800-1900 TL'ye satılmakta, yazık gerçekten yazık...

Bana 2. el olarak tıraş makinesi gönderdiler ve ürünü iade edemediğim için 60 TL m çöpe gitti satıcılara dikkat edin Hepsiburada'dan 2. el ürün gelmez diye bir şey yok bana geldi ama telefonu alacağınız satıcı hepsiburadaysa gönül rahatlıyla alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı