Hepsiburada'da satıcı iadeyi son gün reddetti

516777

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada üzerinden satın aldığım akıllı saati 2 gün sonra tertemiz, ambalajı hasarsız şekilde iade ettiğim halde satıcı son otomatik onay günü olumsuz cevabı verdi. Hepsiburada ile aradım, sert şekilde konuştum. Şikayetvar'a satıcı ve hespiburadayı şikayet ettim. Tüketici heyetine başvurmadan önce yapmam gereken başka bir şey tavsiye eder misiniz?

Son gün diye bir şey yok. İade reddedilirken satıcı itiraz ediyor, Hepsiburada da talebi sonuçlandırıyor. Haksız görülmüşsünüz.

Onaylanması tek tuş, itiraz uzun sürer.

Tüketici heyetine başvurmadan önce yapmam gereken başka bir şey tavsiye eder misiniz?
İşleri uzatmak yerine satıcıdan inceleme talep edin. Tatmin etmezse başvurursunuz.

Hepsiburada'ya bu durumu görseller ile belirttiğinizde genelde satıcıyı arıyor ve iadeyi kabul etmesini söylüyorlar, en azından bize böyle yapılıyor. Satıcı iadeyi kabul etmesi gerektiği için kabul ediyor zaten.

Satın aldığınız günün ekran fotoğrafı, iade talebinin ekran fotoğrafı istenecektir büyük ihtimalle. Bunları da alıp şikayette bulunabilirsiniz.

Satıcı reddetme sebebi için ne belirtmiş?

İade sebep yerine yazdımmve fotoğraf ekledim kutu açılığı içinmiş böyle bir saçmalık yok istersem 12 gün kullanıp son gün de iade edebilirim yasal hakkım Hepsiburada satıcı ile görüşecek.
Ürünün ekran kalitesi kötü kullanmadan iade ediyorum. Ayrıyeten daha önce açılmış bir ürün gibi duruyor bu durumdan hoşlanmadım kıl vardı geldiği gibi iade teşekkürler iyi çalışmalar.

Satın aldığınız günün ekran fotoğrafı, iade talebinin ekran fotoğrafı istenecektir büyük ihtimalle. Bunları da alıp şikayette bulunabilirsiniz.

Fotolar iade etmeden önce çekip sisteme yüklemiştim müşteri hizmetleri satıcıya iletti gerekli şekilde iade onayı bekliyorum.

Hepsiburada'ya bu durumu görseller ile belirttiğinizde genelde satıcıyı arıyor ve iadeyi kabul etmesini söylüyorlar, en azından bize böyle yapılıyor. Satıcı iadeyi kabul etmesi gerektiği için kabul ediyor zaten.

İade ederken fotoğraf çektim zaten haklı durumdayım satıcı haksız bekliyorum h. B iletti sert konuştum haklırımızı biliyoruz 1 hafta önce Hepsiburada resmi satıcıdan iade ettiğim zaman Hepsiburada onayladı direkt, maddeler satıcı değişince değişmiyor ya.

Son gün diye bir şey yok. İade reddedilirken satıcı itiraz ediyor, Hepsiburada'da talebi sonuçlandırıyor. Haksız görülmüşsünüz.

Onaylanması tek tuş, itiraz uzun sürer.

İşleri uzatmak yerine satıcıdan inceleme talep edin. Tatmin etmezse başvurursunuz.

Satıcının kutu açıldı diye itiraz etme hakkı yok bu itiraz alıcı haklarını bilmiyor geri gönderiririz denemesi ama sert kayaya çarptılar.

Dosya Ekleri

• 46d400e4-97f1-4fa4-88df-463b1c286c84.jpeg
    46d400e4-97f1-4fa4-88df-463b1c286c84.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 84
  • b363df69-847c-465c-ab79-2426bf713b79.jpeg
    b363df69-847c-465c-ab79-2426bf713b79.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 89
  • ba6db3bf-9fa4-4a48-873c-ec57efa95f50.jpeg
    ba6db3bf-9fa4-4a48-873c-ec57efa95f50.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi kutuda bir şey yoksa ve henüz 2 gün geçtiyse para iadesini yaparlar. Hepsiburada'ya belirttiğinizde çözülemeyecek bir şey değil, hakem heyeti ile uğraşmanıza gerek yok.

Dediğim gibi kutuda bir şey yoksa ve henüz 2 gün geçtiyse para iadesini yaparlar. Hepsiburada'ya belirttiğinizde çözülemeyecek bir şey değil, hakem heyeti ile uğraşmanıza gerek yok.

Bekliyorum müşteri hizmetlerini her hakkımı söyledim zaten satıcıya iletti beklemede fotolar ortada. Kutu açsam dahi iade hakkım var kutuda zarar bile yok.

Bol rüyalar. Cayma hakkı, ürünü aldınız ve beğenmediğinizde kullanabileceğiniz bir hak değil. Ürünü almaktan vazgeçtiğinizde kullanın diye var. Ambalajının açılmış olması, iade hakkınızı elinizden alır.

İade ederken kalitesini beğenmediğiniz için iade ettiğinizi belirtin.

Bol rüyalar. Cayma hakkı, ürünü aldınız ve beğenmediğinizde kullanabileceğiniz bir hak değil. Ürünü almaktan vazgeçtiğinizde kullanın diye var. Ambalajının açılmış olması, iade hakkınızı elinizden alır.

İade ederken kalitesini beğenmediğiniz için iade ettiğinizi belirtin.

Kardeşim ekran kötü nedir? Kalite beğenmemektir saçma sapan bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsun raporluyorum seni.

14 gün içinde cayma hakkım var jetini vs hiçbir zarar verilmedi zaten biz ne anlatıyoruz burada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı