Çözüldü Hepsiburada'da satılan DualShock 3 orijinal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CHRİS W4LKER

Decapat
Katılım
5 Mayıs 2021
Mesajlar
2.990
Çözümler
10
Arkadaşlar benim bir konum vardı nereden kol alabilirim diye. @Yener K. hocamız Hepsiburada sitesin de bir tane önermişti. Birkaç gün sonra alacağım kol ama belki daha da iyileri vardır diye Hepsiburada sitesinden diğer kollara da göz gezdiriyorum. Bakarken 330 lira olan bir ürün gördüm. Tam orijinal yazıyor ama bunlar şimdi orijinal diye yalan atıyor olabilir. (Hepsiburada değil satıcı) sizce alıp riske girmeye değer mi? Gerçekten orijinal midir? Ürün:https://www.hepsiburada.com/sony-ps...yun-kolu-gamepad-tam-orjinal-p-HBCV000025V4W9

Bir de orijinal olmayan ama kaliteli gibi duran şu ürünü de düşünüyorum:https://www.hepsiburada.com/sony-ps...kol-sarj-kablosu-ile-birlikte-p-HBV000014O657
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam. O zaman 160 TL olandan alabilirsiniz.
 
Çözüm
Tamamdır hocam. O zaman 160 TL olandan alabilirsiniz.
Akşam babam falan gelsin konuşur sipariş veririz. Geldiği zaman nasıl olduğuna dair (kaliteli mi kalitesiz mi) sizi bilgilendiririm.
Arkadaşlar bugün dediğim 160 tl olan kolu sipariş verdik. Kargoya verilmiş ve yarın teslim edileceği söyleniyor. Gelsin, inceleyeyim. Ondan sonra fikirlerimi buraya yazarım.
Arkadaşlar kol bugün saat 10 gibi gelmiş ben okuldayken. Geldim, 1-2 saat oynadım. Aşırı derece iyi değil ama F/P olarak iyi. Tuşların hissiyatı gayet iyi. Tek problem, ortada ki "P" tuşu biraz sıkıntılı. Yumuşak basınca olmuyor, sert basmak lazım. Diğer tuşlar iyi. Dediğim gibi analog ve tetik tuşlarının sağlam olmasını istiyordum sadece, ve onlar sağlam çıktı. Ürünü 5 üzerinden 4 veriyorum. :)
Konu kilitlenebilir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı