Çözüldü Hepsiburada'da taksit nasıl işliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkay Keskin22

Hectopat
İyi günler arkadaşlar belirttiğim siteden bisiklet alacağım. Bisiklet 3300 TL ve kredi kartında 3500 limit var deniz banka yaptıkları taksit seçeneklerine baktım 9 ayda 350 TL falan ödemem gerekiyormuş. Şimdi maaş karta yatınca otomatik olarak 350 TL mi çekecek?

Çözüm
Kredi kartınızdan 3300 TL çekilecek ve siz de her ay taksitleri ödeyeceksiniz. Taksitleri ödedikçe kullanılabilir limitiniz yeniden artacak.

Kredi kartı için otomatik ödeme talimatınız yoksa maaşınızdan otomatik olarak çekilmez. Ekstreyi son ödeme tarihine kadar ödemeniz gerekir.
Kredi kartınızdan 3300 TL çekilecek ve siz de her ay taksitleri ödeyeceksiniz. Taksitleri ödedikçe kullanılabilir limitiniz yeniden artacak.

Kredi kartı için otomatik ödeme talimatınız yoksa maaşınızdan otomatik olarak çekilmez. Ekstreyi son ödeme tarihine kadar ödemeniz gerekir.

Çözüm
Kartın limiti 200 tl kalacak, 350 tl her ay borç yansıyacak karta. Siz ödedikçe yavaş yavaş limitiniz artacak.

Kredi kartı ile vadesiz hesabınızdaki maaş ayrı. Kredi kartını kullanınca kredi kartınızın kullanılabilir limitinizden 3300 TL azalacak ve her ay da taksit kadar borç olan bir ekstre gelecek. Bu borcu otomatik olarak veya elle ödeyebilirsiniz.
Şöyle anladım doğru mu bilmiyorum ama mesela ödemedim diyelim otomatik talimat yok ödemez isem normal para mı kullanamıyor muyum ?
Otomatik ödeme verdiysen her ay 350₺ çeker. Vermediysen sen kendin 350₺ ödeyeceksin.
He direk düz mantık tamamdır teşekkürler çok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı