Hepsiburada'da yaşanan saçma olay

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
8 Eylül günü yeni bir oyuncu kulaklığı almak için karta para attım 2000TL kadar geldim Akakçe'yi açtım en ucuzlara bakmaya başladım. Gözüme SteelSeries Arctis 7p+ ürünü çarptı fiyatı 1999TL ve yeni bir kulaklık daha geçen yıl çıkmıştı. Normalde ben başka kulaklık alacaktım sonra onu gördüğüm gibi sipariş ettim satıcıyla bu durumu konuştum yanlışlık mı oldu falan diye adam hayır yanlışlık yok indirim dedi. Reklam yapıyormuş güya 12 Eylül'de kargomun yollanacağını söyledi. 12 Eylül geldi çattı adam siparişi iptal etti. Normalde telefonundan ulaştığım adamın telefonu kapanmıştı böyle bir numara yok diyordu. Hemen gittim THH'ye şikayetimi yazdım Hepsiburada'ya girdim oraya da yazdım sonra mağaza linkini almak için siteye girdiğimde adam mağazasını bile silmiş gitmiş.
Hepsiburada gibi dev bir firma buna nasıl izin veriyor? Önüne gelen böyle siteler de mağaza açabiliyorsa stoksuz ürün satıyorsa ne anlamı var hepsiburadan'ın dediğine göre param güvendeymiş ve 1 hafta içinde param gelecekmiş umarım gelir.
Ama gelse bile yine zararlı ben oluyorum çünkü almak istediğim ürün 8 Eylül'den bu yana zamlandı ve 1999TL iade edilse bile alamıyorum bu durum da THH lehime karar verip ne gibi şeyler yapabilir başına böyle bir olay gelen oldu mu?
Yani o satıcıdan benim ücret farkı alınır mı? Veya o kulaklığı gönderir mi?
Ben göndereceğini sanmam mağazasını kapatıp giden biri neden göndersin.

1663063692510.png

Yüksek puanlı satıcıların olmasına dikkat etmen ve iyi yorumları olan bir ürün seçmen gerekirdi bazı satıcılar ellerinde stok olsa bile ürün zamlandığında işi paraya döküp müşteriyi mağdur ediyorlar.

İşte ben yaptım bir mallık. Normalde Amazon'dan başka bir siteden ürün almam Amazon'dan ne zaman ürün alsam yarın kapımda ve bu yıl içinde bile onlarca sipariş verdim. 1 kez bile Amazon desteğine gitmedim. Şikayet için o fiyatı görünce şaşırdım ve aldım bir daha tövbe.

İşte ben yaptım bir mallık. Normalde Amazon'dan başka bir siteden ürün almam Amazon'dan ne zaman ürün alsam yarın kapımda ve bu yıl içinde bile onlarca sipariş verdim. 1 kez bile Amazon desteğine gitmedim. Şikayet için o fiyatı görünce şaşırdım ve aldım bir daha tövbe.

Fiyattan anlardınız aslında her yerde 3700 3800 liradan aşağı değil 7p+

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı