Merhaba hocam, cumartesi günü Hepsiburada’nın kendisinden bir akıllı saat aldım. Kargo HepsiJET, sözde bugün yani pazartesi kargoya verilecekti. Akşam saatleri oldu, hâlâ "Sipariş alındı" yazıyor durumunda. Ne hazırlandı ne de "Kargoya verildi" diye bir ibare var. İlerleyen saatlerde sizce kargoya verilir mi?
Merhaba hocam, cumartesi günü Hepsiburada'nın kendisinden bir akıllı saat aldım. Kargo HepsiJet, sözde bugün yani pazartesi kargoya verilecekti. Akşam saatleri oldu, hâlâ "sipariş alındı" yazıyor durumunda. Ne hazırlandı ne de "Kargoya verildi" diye bir ibare var. İlerleyen saatlerde sizce kargoya verilir mi?
Merhaba hocam, cumartesi günü Hepsiburada'nın kendisinden bir akıllı saat aldım. Kargo HepsiJet, sözde bugün yani pazartesi kargoya verilecekti. Akşam saatleri oldu, hâlâ "sipariş alındı" yazıyor durumunda. Ne hazırlandı ne de "kargoya verildi" diye bir ibare var. İlerleyen saatlerde sizce kargoya verilir mi?
Oyle bir şey yapılcagını zanetmiyorum ya dedigim gibi tatil oldugu için calısan sayısı ya da birikmiş cok fazla sipariş vardır tahmini teslimat gunu nedir buyuk ihtimal persembe ile cumartasi gunlerine atmıstır zaten teslimati o dedigi tarihtete gelir.
Oyle bir şey yapılcagını zanetmiyorum ya dedigim gibi tatil oldugu için calısan sayısı ya da birikmiş cok fazla sipariş vardır tahmini teslimat gunu nedir buyuk ihtimal persembe ile cumartasi gunlerine atmıstır zaten teslimati o dedigi tarihtete gelir.