Hepsiburada'dan alınan akıllı saat ne zaman kargoya verilir?

coreyproctor

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba hocam, cumartesi günü Hepsiburada’nın kendisinden bir akıllı saat aldım. Kargo HepsiJET, sözde bugün yani pazartesi kargoya verilecekti. Akşam saatleri oldu, hâlâ "Sipariş alındı" yazıyor durumunda. Ne hazırlandı ne de "Kargoya verildi" diye bir ibare var. İlerleyen saatlerde sizce kargoya verilir mi?

Merhaba hocam, cumartesi günü Hepsiburada'nın kendisinden bir akıllı saat aldım. Kargo HepsiJet, sözde bugün yani pazartesi kargoya verilecekti. Akşam saatleri oldu, hâlâ "sipariş alındı" yazıyor durumunda. Ne hazırlandı ne de "Kargoya verildi" diye bir ibare var. İlerleyen saatlerde sizce kargoya verilir mi?

Benim çalıştığım kargo firması DHL 14 ve 15 Temmuz günleri çalışmadıklarını söylediler. Belki HepsiJet içinde aynı durum geçerlidir.

Merhaba hocam, cumartesi günü Hepsiburada'nın kendisinden bir akıllı saat aldım. Kargo HepsiJet, sözde bugün yani pazartesi kargoya verilecekti. Akşam saatleri oldu, hâlâ "sipariş alındı" yazıyor durumunda. Ne hazırlandı ne de "kargoya verildi" diye bir ibare var. İlerleyen saatlerde sizce kargoya verilir mi?

Resmi tatil hocam o yuzdendir şu an bende kolay gelsinden kargomu bekliyorum dagıtımda sayılı kişiler calısıyor buyuk ihtimal.

Hocam bu konuda pek çok şikayet var da o yüzden içime bir kuşku düştü acaba ellerinde olmayan ürünmü satıyorlar diye.

Oyle bir şey yapılcagını zanetmiyorum ya dedigim gibi tatil oldugu için calısan sayısı ya da birikmiş cok fazla sipariş vardır tahmini teslimat gunu nedir buyuk ihtimal persembe ile cumartasi gunlerine atmıstır zaten teslimati o dedigi tarihtete gelir.

Oyle bir şey yapılcagını zanetmiyorum ya dedigim gibi tatil oldugu için calısan sayısı ya da birikmiş cok fazla sipariş vardır tahmini teslimat gunu nedir buyuk ihtimal persembe ile cumartasi gunlerine atmıstır zaten teslimati o dedigi tarihtete gelir.
Hocam gece 1 civarı kargoya verilmiş şimdide dağıtıma çıktı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı