Hepsiburada'dan alınan AOC G2590FX monitörde ghosting veya ölü piksel var ise iade edilebilir mi?

couza

Kilopat
Monitör
Aoc G2590FX 24.5" 144Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Full HD LED Moni
Bu zamana kadar hep eski monitörlerimi kullandım 60 Hz'de. Yeni bir monitör almak için çok araştırdım ve forumda da sorular sordum. Çoğu kişi IPS paneli önerdi ancak şöyle bir karşılaştırmasını izledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet IPS'de renkler daha doygun ve gerçekliğe yakın gibi ve ayrıca açıya göre de renkler oldukça stabil. Fakat bana bu videoda TN panel olan ekran daha iyi gözüküyor renk olarak. Yani ben o tarzı seviyorum. https://www.hepsiburada.com/aoc-g25...freesync-full-hd-led-monitor-p-HBCV00001HCZRC bu monitörün hem tasarımını hem de özelliklerini beğendim. Kafamdaki tek sorun ölü piksel veya ghosting gibi bir problemle karşılaşırsam iade edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamana kadar hep eski monitörlerimi kullandım 60 Hz'de. Yeni bir monitör almak için çok araştırdım ve forumda da sorular sordum. Çoğu kişi IPS paneli önerdi ancak şöyle bir karşılaştırmasını izledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet IPS'de renkler daha doygun ve gerçekliğe yakın gibi ve ayrıca açıya göre de renkler oldukça stabil. Fakat bana bu videoda TN panel olan ekran daha iyi gözüküyor renk olarak. Yani ben o tarzı seviyorum. https://www.hepsiburada.com/aoc-g25...freesync-full-hd-led-monitor-p-HBCV00001HCZRC bu monitörün hem tasarımını hem de özelliklerini beğendim. Kafamdaki tek sorun ölü piksel veya ghosting gibi bir problemle karşılaşırsam iade edebilir miyim?

Alığın süre içerinde yani 14 gün içinde böyle bir şey çıkarsa iade etme hakkın yasal olarak var. Ama 1 yıl sonra böyle bir şey çıktığında aoc garantisinden yararlanıp tamire gönderebilirsin. Çoğu zaman aoclarda bu tür sıkıntılar çıkmadı ya da ben duymadım.

Hocam TN panel düşünüyorsanız bence bunu alın hem daha ucuz hem de pivot ekran özelliği var bir de ekran daha standart bir boyutta, 24.5 bence biraz büyük kaçabilir.

Hocam TN panel düşünüyorsanız bence bunu alın hem daha ucuz hem de pivot ekran özelliği var bir de ekran daha standart bir boyutta, 24.5 bence biraz büyük kaçabilir.

Hocam attığınızla arasın 1 inchlik fark var aslında ama LG'nin tasarımını beğenmedim. Çerçeveleri çok kalın geliyor.

Amazon'dan al. Eğer ölü pikselli çıkarsa iade edebiliyorsun.

Bu monitör Amazon'da yok ama acaba gelir mi?
Ek olarak Hepsiburada'da böyle yazıyor iptal ve iade koşullarında.
  • Ürünlerinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içerisinde ücretsiz ve kolayca iade edebilirsiniz. "Siparişlerim" sayfasından "Kolay iade et" başvurusunda bulunarak iade sürecinizi başlatabilirsiniz.

valla bende bu ara monitör bakıyorum. ama bu iade konusunda en iyi firma Amazon. o yüzden sürekli Amazon'u kovalıyorum. bazen gerçekten diğer firmalara göre daha iyi fiyatları oluyor

Bu monitörü almanın özel nedeni var mı? Başka bir şey alsan?

Yani markası bildiğim bir marka, TN panel, tasarımını da çok beğendim, çerçevesi çok ince. Yorumlar da fena değil. İade durumunda sıkıntı olmazsa bunu almak istiyorum ama sizin öneriniz nedir bu fiyat bandında?
Yeni güncelleme ile Hepsiburada WhatsApp destek hattı ile görüştüm. Konuşmamız böyle geçti. Önce yazdığı yetkili servis konusu kafamı karıştırdı ancak sonrasında açıkladığım zaman iade edebileceğim söylendi, bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.
hb1.JPG
hb2.JPG
hb3.JPG

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı