Hepsiburada'dan alınan ekran kartı görüntü vermiyor

@@Yusuf Can Satıcı Hepsiburada yazıyorsa tüm sorumluluk ona aittir. "Ben yollamadım benim sorumluluğum yok" gibi bir şey söz konusu olamaz. Ben sana güvenerek alıyorum, yoksa 10 TL daha ucuza satan "Hebelehüb BİLİŞİM" gibi satıcılardan alırdım değil mi ?

Deneyimim şu şekilde oldu.

Ürünü aldım ve 2 saat boyunca test ettim. Ekran kartından memnun kalmadım. 2 saat sonunda hemen iade açtım. Kutusuna koydum.Yarım saat sonra da kargoya verdim. 2 gün sonra paramı iade etmişlerdi.

@@Yusuf Can Satıcı Hepsiburada yazıyorsa tüm sorumluluk ona aittir. "Ben yollamadım benim sorumluluğum yok" gibi bir şey söz konusu olamaz. Ben sana güvenerek alıyorum, yoksa 10 TL daha ucuza satan "Hebelehüb BİLİŞİM" gibi satıcılardan alırdım değil mi ?
Hahaha, ben ""Ben yollamadım benim sorumluluğum yok" gibi bir cümle kurmadım. Kendi kafanıza göre bir şeyler mırıldanmanız gülünç. Ben sadece gönderen HB olmayabilir dedim sorumluluk kabul etmiyorlar demedim.

@@Yusuf Can O zaman neden babanın firmasıymış gibi savunuyorsun ? Anlamsız boş yorum yapıyorsun.
Babam? Ben ilk yazımda da belirttim firma ile bir alakam yok, ayrıca boş konuşan sizsiniz. Son 10 yazınızın yarısı anlamsız ve gereksiz. Siz çoğunlukla böyle bir şeyin olduğunu yazdınız, kendi kafanıza göre yazdınız bunu. Bende o şekilde olmadığını beyan ettim hepsi bu.

Ayıca, sürekli insanlara laf çarptırmak zorunda değilsin. Burada bizler saygılı ve düzgün bir üslupla konuşmak zorundayız. Konu açan insanlara sürekli "ne istediğini bilmiyor" demeniz de garip.
Öyle düşünüyorsanız bu gereksiz yorumlarınızı yazmamayı tercih ediniz.

@@Yusuf Can Ben de internette açılan konulara bakarsak ikinci el (teşhir ürün) gönderdiklerini söylüyorum. Çok fazla şikayet var. Neden anlamsızca uzatıp illa haklı çıkmaya çalışıyorsunuz ? Size attığım konudaki kart için de "ikinci el değil, sen yanlış görmüşsündür" falan mı diyeceksiniz ? Yazdıklarımı okumuyorsunuz yada okuduğunuzu anlamıyorsunuz, iyi günler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı