E erhant Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #1 Hepsiburada'dan laptop aldım. Müşteri ürün danışmanı 75 watt olduğunu söyledi, elime gelince 50 W çıktı. İçine Windows 11 kurdum. İade edebilir miyim? Windows 11 kurulu şekilde FreeDOS yapmak için ekstra bir para vermek istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2025
Hepsiburada'dan laptop aldım. Müşteri ürün danışmanı 75 watt olduğunu söyledi, elime gelince 50 W çıktı. İçine Windows 11 kurdum. İade edebilir miyim? Windows 11 kurulu şekilde FreeDOS yapmak için ekstra bir para vermek istemiyorum.
Çözüm DonVitoCarleone 8 Kasım 2025 erhant dedi: Hepsiburada kendi satıyor oradan aldim. Genişletmek için tıkla... Direk gönderin hocam. İsterseniz önce bir müşteri hizmetlerini arayın ama sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.
erhant dedi: Hepsiburada kendi satıyor oradan aldim. Genişletmek için tıkla... Direk gönderin hocam. İsterseniz önce bir müşteri hizmetlerini arayın ama sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.129 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #11 erhant dedi: Hepsiburada kendi satıyor, oradan aldim. Genişletmek için tıkla... FreeDOS'a döndürmek kolay aslında hocam. Birkaç video izleyip bakın yapamam derseniz yollayın. Artı 0 Eksi
erhant dedi: Hepsiburada kendi satıyor, oradan aldim. Genişletmek için tıkla... FreeDOS'a döndürmek kolay aslında hocam. Birkaç video izleyip bakın yapamam derseniz yollayın.