Sorun olmaz bence.
Hocam ne olmazı satıcı namuzsuzsa oluyor benim üstünde küçük hasarlı klavyeyi iade almadı.
Servis onayladıysa garanti kapsamında değişim sağlamıyorlar mı ki? Sonuçta sıfır bir ürün almışsınız. (Ben öyle yaptığınızı düşünüyorum en azından.)Hepsiburada'dan aldığım PC bozuk çıktı ve servis de onayladı bozuk olduğunu. Ama kutunun üst kısmında yırtık var. Sırf bu yırtıktan dolayı almamazlık yaparlar mı?
Satıcı Hepsiburada usta.
Servis onayladıysa garanti kapsamında değişim sağlamıyorlar mı ki? Sonuçta sıfır bir ürün almışsınız. (ben öyle yaptığınızı düşünüyorum en azından.)
Anladım hocam.Alalı 6 ay olmadan hasar çıkarsa iade de alabiliyorum brom. Farklı PC alacağım için iade istedim bir de ben 19k ya aldım PC'yi 2 hafta sonra 17k ya düştü uzun süredir 17kdan satılıyor ne olursa olsun iade edeceğim hocam.
Sorun olmaz hocam, merak etmeyinHepsiburada'dan aldığım PC bozuk çıktı ve servis de onayladı bozuk olduğunu. Ama kutunun üst kısmında yırtık var. Sırf bu yırtıktan dolayı almamazlık yaparlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.