Hepsiburada'dan Alınan Laptop Garantisi Erken Başlamış

KaanB3Y

Kilopat
Makaleler
1
Hepsiburada üzerinden satıcısı Hepsiburada olan mağazadan MSI Laptop aldım, cihaz geldiğinde programlar kısmından baktığımda bazı problemler 2 hafta, bazıları 3 hafta önce kurulmuş olarak gösteriyor. Seri numarasından garanti sorguladım, 10.04.2019'da başlamış ama fatura tarihim 06.05.2019. Ürün geldiğinde dış MSI kutusu sağlamdı açılmamış görünüyordu ama iç kutudaki açılış ucundaki hologram gevşekti. Nedeni ne olabilir? İade veya kullanılmış ürün mü bu?
Fikri olan ?

Son düzenleme:
Bazen cayma hakkı çerçevesinde geri dönen ürünler bir problemi olmaması durumunda tekrar satışa sunulabiliyor. Tahminen durum bu şekilde gelişmiştir.
Garanti süresi ürün eline ulaştığı andan itibaren 2 yıldır zaten, kanunen bu hakkın sabit ve satış sözleşmende de belirtilir. 23. ayın sonunda bozulsa bile aradaki 1 aylık fark yüzünden mağdur olman durumunda THH'ye başvurabilirsin. Gariptir ki ürünler hepi 23. ayda bozulur, böyle de bir muamma var

Cihazda fiziksel bir kusur - performans anlamında bir eksiklik göremediysen içini karartma, kullanmaya devam et derim.

Gariptir ki ürünler hepi 23. ayda bozulur, böyle de bir muamma var
O 23. ayda bozulma olayının istatistiksel bir karşılığı var Küvet eğrisi diyoruz. Weibull dağılımından geliyor. Zaten en baştan kalite kontrol süreçleri buna göre tasarlanıyor.

@BilgisayarKurdu Öyle bir durumda da ekonomi çöker. Planlı eskime olmasaydı yanmıştık.

@KaanB3Y Satıcı ile görüştünüz mü? Ben kabul etmezdim bu durumu.
Ürün tedarik edildiginde başlamış diyor hepsiburada herangi bir problem göremedim ama cpu 97 derece çıkıyor arada ama kasma veya fps problemi pek yaşatmadı gibi.

Rapor olmadan iade almam diyor hocam.
06.05.2019 ödeme yaptım 10.05.2019 da elime ulaştı bugun 12 si iade almam diyor hepsiburada servis raporu istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…