Hepsiburada'dan alınan SSD sahte mi?

delialioglu

Hectopat
Daha fazla  
3 gün önce bu SSD'yi aldım. Geldi taktım ve CrystalDiskMark'ta testini yaptım. Test sonuçlarında yazma hızının düşük çıktığını fark ettim ve birkaç programla daha denedim ve aynıydı. Sonra sahte olabileceğinden şüphelendim ve orijinal 970 EVO Plus ile karşılaştırdım. Üstünde ki çipler farklı etiket yamuk yapıştırılmış ve YouTube'da da bir video izledim aşağıda linki mevcut, kutunun üstünde ki 500 GB yazısında ki 5'in de aynı çakma olanlarda ki gibi olduğunu gördüm ve iade talebi oluşturdum. Satıcı 1 aydır Hepsiburada'da mevcut ve Mardin'den gönderiyor. Hepsiburada bunlara hiç dikkat etmiyor mu? Satıcı ismi hexon dikkatli olun almayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-09 at 01.17.58 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-09 at 01.17.58 (1).jpeg
    288,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran görüntüsü 2025-02-09 015046.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 015046.png
    497 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran görüntüsü 2025-02-09 142121.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 142121.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 68
Yukarıdaki anakartlı resimdeki, fake diye attığın resimdeki ile aynı ürün sanırım sahte göndermişler. İade ediliyorsa edin ve teknoloji mağazasından alın SSD'yi Hepsiburada N11 gibi satıcısı değişik yerlerden değil.

15 gün içinde iade hakkınız var zaten, şüphe ettiyseniz gönderin gitsin. İyi ki fark etmişsiniz, çoğu insan bakmaz bile. Ben Amazon'dan almıştım hiç kontrol bile etmek aklıma gelmedi, ama satıcı Amazon Türkiye olduğu için numara olmaz diye düşünüyorum, bir ara bakayım.

Evet sahte. Orijinale sahibim bu şekilde değil. Emin olmak isterseniz Samsung'un disk uygulamasını indirebilirsiniz SSD'yi tanımayacaktır.

Evet sahte. Orijinale sahibim bu şekilde değil. Emin olmak isterseniz Samsung'un disk uygulamasını indirebilirsiniz SSD'yi tanımayacaktır.
Nereden aldınız hocam bende oradan alayım.

Kime güvenipte alacağız her ürünün clonu var.
Çok haklısınız Nurettin Bey

15 gün içinde iade hakkınız var zaten, şüphe ettiyseniz gönderin gitsin. İyi ki fark etmişsiniz, çoğu insan bakmaz bile. Ben Amazon'dan almıştım hiç kontrol bile etmek aklıma gelmedi, ama satıcı Amazon Türkiye olduğu için numara olmaz diye düşünüyorum, bir ara bakayım.
Bugün kargolar kapalı yarın vereceğim ama tek korkum sahtenin içine Windows kurup Google ve Microsoft hesabımı girdim bilgilerimin gitmesi biraz korkutuyor.

1 yıl olmuştur alalı. Amazon'un kendisi satıyordu. Şu an alınabilecek en güvenilir yer MediaMarkt oradan öneririm ben. 100 lira pahalı olsun garanti olsun.
Artık çok şüphe duyuyorum ben alırken, N11 üzerinden MediaMarkt satıyor şu link uygundur bence.

Artık çok şüphe duyuyorum ben alırken, N11 üzerinden MediaMarkt satıyor şu link uygundur bence.
Mediamarkt'ın kendi sitesinden almanız daha iyi. Gerçi hiçbir farkı yok siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı