Hepsiburada'dan alınan stick roll-on iade edilmeli mi?

Katılım
31 Ekim 2016
Mesajlar
3.409
Çözümler
66
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz cuma günü Hepsiburada üzerinde bir satıcıdan Old Spice Deep Sea stick roll on deodorant ürününü satın almıştım. Ürün cumartesi elime ulaştı. Satın almadan önce satıcıya ürünün SKT'si ne zaman diye sormuştum. Satıcı ise ürün açıldıktan itibaren 12 ay şeklinde cevap vermişti. Bugün ürünü incelerken ise üstünde üretim tarihinin şubat 2023, SKT'nin ise temmuz 2025 olduğunu gördüm. 1 ay SKT'si görünüyor şu an. Sanırım satıcı bana yanlış bilgi vermiş.
Benim sorum, bu ürünü ileride SKT'si geçtiği hâlde kullanmamda bir sakınca olur mu? Tarihi geçtiği için vücuda herhangi bir olumsuz/yan etkisi olur mu? Eğer sıkıntı olur derseniz iadesini yapacağım ancak bir tarafım da yapmak istemiyor çünkü Deep Sea aromasını ülkemizde satan tek yer Hepsiburada vardı bulabildiğim, bunun kokusu çok hoşuma gidiyor. Sıkıntı olmaz derseniz kullanmaya devam edeceğim, teşekkür ederim. Ürünün görselini aşağıya ekledim.

1748814174097.png

IMG_1347.JPEG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz cuma günü Hepsiburada üzerinde bir satıcıdan Old Spice Deep sea stick roll on deodorant ürününü satın almıştım. Ürün cumartesi elime ulaştı. Satın almadan önce satıcıya ürünün SKT'si ne zaman diye sormuştum. Satıcı ise ürün açıldıktan itibaren 12 ay şeklinde cevap vermişti. Bugün ürünü incelerken ise üstünde üretim tarihinin şubat 2023, SKT'nin ise temmuz 2025 olduğunu gördüm. 1 ay SKT'si görünüyor şu an. Sanırım satıcı bana yanlış bilgi vermiş.
Benim sorum, bu ürünü ileride SKT'si geçtiği hâlde kullanmamda bir sakınca olur mu? Tarihi geçtiği için vücuda herhangi bir olumsuz/yan etkisi olur mu? Eğer sıkıntı olur derseniz iadesini yapacağım ancak bir tarafım da yapmak istemiyor çünkü Deep sea aromasını ülkemizde satan tek yer Hepsiburada vardı bulabildiğim, bunun kokusu çok hoşuma gidiyor. Sıkıntı olmaz derseniz kullanmaya devam edeceğim, teşekkür ederim. Ürünün görselini aşağıya ekledim.

Eki Görüntüle 2503719

Eki Görüntüle 2503720

Genelde SKT bitişinden sonra 3 4 ay ömrü oluyor. Ben kullanırdım.
 
Sağlık açısından bir sorun olmaz ama kokusu az gelebilir.
Anladım. Bu koku durumu bende sorunlu sanırım. İlk sürdüğüm anda kokuyor gayet ama sonra gidiyor. Terlediğimde falan deodorantın kokusu gelmiyor, bildiğin ter kokusu oluyor. Bu deodorantlar kaç saat etkili oluyor tahmini?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı