Hepsiburada'dan alınan ürün hâlen kargoya verilmedi

Chivas07

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
09.03.2022 yani dün Hepsiburada'dan.
MSI G271 144Hz 27 inch bir monitör aldım. Ürünü alırken bilmem kaç saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda olarak gözüküyordu. Neyse aldım ürünü dün kargo yapılmadı. Akşam WhatsApp'tan müşteri hizmetler ile konuştum dediler ki 23:59'a kadar kargoya verilecek. Allah Allah Aras Kargo da gece çalışan mı var yoksa sabah bir uyandım bana monitörün faturası SMS olarak gelmiş ama monitör kargoya verilmemiş. Maksat faturayı kesip benim ürünün iptalini sağlayamamam. Şimdi ürünün kargo tarihi 11.03.2022 olarak gözüküyor yani yarın ee herkesin kendine göre planı var madem elinde stok yok madem ürünü aynı gün kargo yapamıcan satma alma sipariş iptal de edemiyorum. Böyle sorumsuz bir firmadan ürünün sıkıntısız geleceğinden bile şüpheliyim. Sizce ne yapmalıyım iade etmem için? Ürünü kargocudan teslim almadan geri yollamam ve iade onayı beklemem gerekiyormuş. Sizce ne yapabilirim? Bana bir akıl verin iade etme taraftarı değilim ama bu monitör nasıldır.

Hocam aldıysan tekrar uğraşma. Şikayet vara şikayet et. İndirim kıponu kovala.
Bende sizin gibi bu gün kargoda yazan ürünleri tercih ediyorum normalde. Şöylede bir durum var eğer elinde stok yokken o ürünü sattıysa haklısınız ama hava koşullarından dolayı bir gecikme varsa bence normal karşılanılabilir.

Hepsiburada müşteri temsilcisi ile görüş yardımcı olurlar.
Görüştüm dün üzerine basa basa bugün kargo yapılıcak dediler şimdi yarın kargo yapılcak diyorlar
Hocam aldıysan tekrar uğraşma. Şikayet vara şikayet et. İndirim kıponu kovala.
Bende sizin gibi bu gün kargoda yazan ürünleri tercih ediyorum normalde. Şöylede bir durum var eğer elinde stok yokken o ürünü sattıysa haklısınız ama hava koşullarından dolayı bir gecikme varsa bence normal karşılanılabilir.
Hava Şartları ile alakası yok satıcı hepsiburada nın kendisi Hadi kargoya verilir de hava şartlarından dolayı gelmez onu anlarım kargoya verilmemiş bir ürünün faturasıno kesip kargo tarihini 2 gün ileriye atmak nedir

Ben genelde satıcısı hepsiburada olan ürünleri tercih ediyorum. Hem garanti kapsamı ile ilgili bir sıkıntı olduğunda çok hızlı ilerliyor işler hem de teslimat konusunda sıkıntı olmuyor. Şikayet edip indirim kuponu tanımlatabilirsiniz. Bu indirim kuponu müşteriye fatura ediliyor. Aynı zaman da faturanın erken kesildiğini de bildirin, iptal edeceğim edemiyorum diye de belirtin.

Ben genelde satıcısı hepsiburada olan ürünleri tercih ediyorum. Hem garanti kapsamı ile ilgili bir sıkıntı olduğunda çok hızlı ilerliyor işler hem de teslimat konusunda sıkıntı olmuyor. Şikayet edip indirim kuponu tanımlatabilirsiniz. Bu indirim kuponu müşteriye fatura ediliyor. Aynı zaman da faturanın erken kesildiğini de bildirin, iptal edeceğim edemiyorum diye de belirtin.
Teşekkür ederim nerden şikayet edicem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı