Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2018 #1 Merhaba, bu ürünün garantisi var mı? fixpack almalı mıyım? Satıcı güvenilir mi?
Çözüm Laurence Barnes 19 Temmuz 2018 Ürünün resmi Türkiye garantisi var ve satıcı güvenilir. Ek onarım paketi almak sana kalmış bir şey. Şahsen alınmasını gerekli görmüyorum.
Ürünün resmi Türkiye garantisi var ve satıcı güvenilir. Ek onarım paketi almak sana kalmış bir şey. Şahsen alınmasını gerekli görmüyorum.
Laurence Barnes Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 283 Çözümler 8 Yer Yerel Süper Kümeler 19 Temmuz 2018 #2 Ürünün resmi Türkiye garantisi var ve satıcı güvenilir. Ek onarım paketi almak sana kalmış bir şey. Şahsen alınmasını gerekli görmüyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Ürünün resmi Türkiye garantisi var ve satıcı güvenilir. Ek onarım paketi almak sana kalmış bir şey. Şahsen alınmasını gerekli görmüyorum.
KS KS Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2018 #3 Teşekkürler. Telefon kesin gelir değil mi? Kargo geldiğinde kargo yapan kişinin yanında mı açmam gerekiyor? Son düzenleme: 19 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Teşekkürler. Telefon kesin gelir değil mi? Kargo geldiğinde kargo yapan kişinin yanında mı açmam gerekiyor?
Laurence Barnes Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 283 Çözümler 8 Yer Yerel Süper Kümeler 19 Temmuz 2018 #4 Elbette telefon size gönderilecektir. Zaten "hepsiburada" tanınan bir firma, normal şartlarda sorunla karşılaşmazsınız. Kargoyu teslim aldığınızda: Artı 0 Eksi
Elbette telefon size gönderilecektir. Zaten "hepsiburada" tanınan bir firma, normal şartlarda sorunla karşılaşmazsınız. Kargoyu teslim aldığınızda:
KS KS Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2018 #5 Koyu mavi rengini almak istiyorum. Satıcı Bittibitiyor oluyor bir sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Laurence Barnes Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 283 Çözümler 8 Yer Yerel Süper Kümeler 20 Temmuz 2018 #6 Hepsiburada'dan ürün satın alırken dikkat edilmesi gereken satıcı puanıdır. 9-10 arası puan alan satıcılarda sıkıntı yaşamazsın. İçim rahat etsin diyorsan satıcının yorumlarına da bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Hepsiburada'dan ürün satın alırken dikkat edilmesi gereken satıcı puanıdır. 9-10 arası puan alan satıcılarda sıkıntı yaşamazsın. İçim rahat etsin diyorsan satıcının yorumlarına da bakabilirsin.