Hepsiburada'dan Ryzen 5 3600 Alınır mı?

Mayonez04

Hectopat
Arkadaşlar iyi akşamlar, ben internet alışverişine biraz yabancıyım hele hele Hepsiburada, sahibinden, N11 tarzı sitelere pek güvenmem ancak aşağıda linkini bıraktığım bağlantı da satıcı doğrudan Hepsiburada olarak gösteriyor başka satıcı olduğunda satıcının isminin yazılı olduğu yer link şeklinde oluyor ve linke tıkladığımda satıcının bilgilerini gösteriyor. Bu bağlantı da ise Hepsiburada yazılı olan yere tıklanmıyor yani bu ürünün satıcısı doğrudan Hepsiburada mı? Satıcı Hepsiburada is ürünün güvenilirlik, garanti durumları nasıl? Sahte olup olmama durumları oluyor mu? Daha önce Hepsiburada'nın satıcısı olduğu ürünlerden almış olan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı Hepsiburada olarak gözüküyor, alınır. Hepsiburada da ürünleri başkasından temin ediyor ancak bir sorunla karşılaştığınızda daha rahat muhatap bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca işlemcilerde falan sahte ürün çıkması çok zor. Daha önce hiç duymadım.

Hepsibuarada diğer kimin kurduğu belli olmayan sitelerden çok daha güvenlidir ki satıcı Hepsiburada gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Ben Hepsiburada'dan çok alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı çekmedim. Daha ucuza ve daha güvenilir hiçbir site yok.

çok teşekkür ederim bu ürünü almaya karar verdim ama kafama takılan bir şey daha kaldı ürün özelliklerinde fanlı yazmıyor ancak 3600 stock fan bulunduran bir model stock fan var mıdır üründe

Ben de geçen ay hepsiburada üzerinden aldım işlemciyi 1476 TL'ye. Ürün gayet problemsiz elime ulaştı. Kapalı kutu ve kendi fanı var. Gerçi fanı küçük bayağı, ben hiç kutusundan çıkarmadım bile.

çok teşekkür ederim bu ürünü almaya karar verdim ama kafama takılan bir şey daha kaldı ürün özelliklerinde fanlı yazmıyor ancak 3600 stock fan bulunduran bir model stock fan var mıdır üründe

Hocam sanırım bu konularda çok şüphecisiniz fazla kafa yormayın, videolardaki kutu açılımından ne çıkıyorsa aynısı çıkıyor fanı da çıkıyor garanti belgeside sıfır ürün. Yalnız forumda birçok problem olduğu yazıyor ısınma, voltaj sorunu gibi haberiniz olsun.

Türkiye piyasasında en uyguna da zaten Hepsiburada satıyormuş sizin için iyi olmuş bu durum. Diğer satın alımlarınızda eğer direk Hepsiburada satmıyor ise veya daha ucuzu başka bir satıcıdaysa daha önce kaç kişinin alışveriş yapıp nasıl puanladığını ve ürünün yorumlarını kontrol edin. Problemsiz satın alımlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı