Bu ürünü almak istiyorum fiyatı çok uygun fakat çok şikayet olması kafamı karıştırdı. Ucuz olmasının sebebi; mimingli olması, iade olması, ayıplı olması gibisinden bir çok yorum ve şikayet var. Beni aydınlatır mısınız ne yapmalıyım?
Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 570 4GB OC 256Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Satıcı kısmına ve puanına bakmanız lazım. Bu ürün doğrudan Hepsiburada'nın kendi stoğundan gönderdiği bir kart, herhangi bir problem çıkacağını sanmadığım gibi olur da çıkarsa(sıfır ürün göndermemek gibi örneğin) yardımcı olacaklardır.
Ancak ikinci el ürün vs gönderme olacağını sanmıyorum. Hepsiburada büyük, güvenilir ve bilinir bir kurum.
Bir arkadaşın ciddi şikayeti vardı, sanırım 0 kart yerine seri numarası farklı ve kullanılmış kart göndermişlerdi. Aman dikkat edin, konuyu bulup okumanızı öneririm.
Bir arkadaşın ciddi şikayeti vardı, sanırım 0 kart yerine seri numarası farklı ve kullanılmış kart göndermişlerdi. Aman dikkat edin, konuyu bulup okumanızı öneririm.