Hepsiburada'dan ekran kartı alınır mı?

Yanlış hatırlamıyorsam evet, konuyu bulursam paylaşacağım.

Satıcısı hepsiburada olan ürünler problem yaşatmıyor arkadaşın konusu farklı satıcıdan kaynaklı. Bu her sitede yaşanabilir ama canlı stoklu Hepsiburada satıcılı şirketler böyle birşey yaşatmaz. Onlarca alışverişim var, ayrıca %18 KDV indirimi olmadan birşey almanızı tavsiye etmiyorum.
Buyrun.
Arkadaş sözde video sahibi ama böyle birşey yok, fanboy değilim ama gerçekler yazılsın elinde kanıt yok.

Bunu bana değil konu sahibi arkadaşa yaz, ayrıca şikayet sitelerinde benzer durumlar var, onlarda mı yalan söylüyor ? Benim için Hepsiburada devri bitti( bilgisayar bileşenleri adına), ister alın, ister almayın bu sizin bileceğiniz iş, ben sadece uyarımı yapıp geçmişte böyle bir durum olmuş şeklinde belirtirim.

Bunu bana değil konu sahibi arkadaşa yaz, ayrıca şikayet sitelerinde benzer durumlar var, onlarda mı yalan söylüyor ? Benim için Hepsiburada devri bitti( bilgisayar bileşenleri adına), ister alın, ister almayın bu sizin bileceğiniz iş, ben sadece uyarımı yapıp geçmişte böyle bir durum olmuş şeklinde belirtirim.
Senin için bitebilir ama köklü bir firma başkasının şikayetinden sanada aynı durum yaşanacak değil. 10 şikayet var 200 sipariş böyle düşünürsek olabilir. Teknoloji işide şans işi üzerinde oynanmış ürün size geldiyse anında iade verebilirsiniz.

Satıcı Hepsiburadanin kendisi, en ufak kuşku duyduğunuzda paket açılmış çizik toz leke gördüğünüz takdirde iade edersiniz sorun yasatmazlar diye düşünüyorum. Fakat ürün tavsiye edilen bir urunmudur konusunda yorum yapamam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı