Hepsiburada'dan GTX 1050 Ti almak

Tedy41

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum. İndirimleri takip ediyorum, 650-700 TL dolaylarına düştüğü zaman alacağım ama bazı tereddütlerim var. Kargodan korkuyorum açıkcası. Sonucta çok hassas bir parça ve her kargocu da verilen kargoya düzgün yaklaşmıyor. Sizce korkmalı mıyım yoksa tereddütsüz almalı mıyım? Ekran kartını bulunduğum yerde mağzalarda bulamadığım için internetten alacağım. Daha önce sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Ya da oluşabılecek bir sorunda ne gibi bir yol izlenebilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartları dahil tüm parçalar, mağazadan da satın alsanız en nihayetinde oraya da kargolanarak gelmiş olacaktır. Ürünler, üretici tarafından, zarar görmelerini engelleyecek şekilde özel tasarımlı paketlerde gelir, size ürünü ulaştıran kargo firması aşırı bir zorlamada bulunmadıkça ürün sorunsuz elinize ulaşır.
Pek çok kişi bu şekilde ekran kartı satın alıyor ve sorun yaşamıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı